Sport

Conor McGregor ar putea lupta cu Khabib Nurmagomedov pe Wembley: „Au fost 90.000 de spectatori”

21.01.2020 | 08:44
Conor McGregor ar putea lupta cu Khabib Nurmagomedov pe Wembley Au fost 90000 de spectatori
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a revenit în UFC și și-a respectat blazonul în fața lui Donald Cerrone, reușind să se impună în doar 40 de secunde. Următorul meci al irlandezului va fi, cel mai probabil, împotriva lui Khabib Nurmagomedov, iar Dana White, președintele UFC, anunță că evenimentul ar putea fi găzduit de stadionul „Wembley”, care are o capacitate de 90.000 de locuri.

Conor McGregor ar putea lupta pe Wembley

Conor McGregor va avea în următoarea perioadă, cel mai probabil, șansa să își ia revanșa în fața lui Khabib Nurmagomedov, după ce a pierdut în fața rusului la gala UFC 229 din octombrie 2018.

ADVERTISEMENT

După ce și-a marcat în ring cu o victorie obținută în 40 de secunde în fața lui Donald „Cowboy” Cerrone, McGregor ar putea lupta cu Khabib Nurmagomedov pe stadionul „Wembley” din Londra, ce poate găzdui 90.000 de spectatori.

Dana White, președintele UFC, anunță că meciul dintre Mcgregor și Nurmagomedov ar putea avea loc doar în Marea Britanie, New York, Dallas sau în Las Vegas, varianta vehiculată recent, Moscova, neavând șanse de a deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Revanșa nu are cum să se dispute la Moscova, din foarte multe motive. Se va ține ori în Marea Britanie, ori în New York, la Dallas sau aici, în Vegas. Ar putea fi pe stadionul Wembley, unde au fost 90.000 de spectatori la meciul lui Anthony Joshua, sau la Cardiff, unde stadionul are acoperiș”, a declarat Dana White.

McGregor vrea să lupte în Irlanda

Conor McGregor nu pare a fi de acord cu propunerile lui Dana White, declarând recent că dacă va avea un show pe un stadion din Europa, va fi doar în Irlanda. De asemenea, sportivul nu ar refuza să lupte împotriva rusului Nurmagomedov la Moscova.

ADVERTISEMENT

Dacă voi avea un show pe un stadion din Europa, va fi în Irlanda. Mi-ar plăcea în Marea Britanie, dar mi-a fost cerut un show în Irlanda încă de la începutul carierei. Mi-ar plăcea enorm să lupt în Irlanda, în orașul meu natal (n.r. Dublin)

De ce se împotrivește Dana White să lupt cu Khabib la Moscova? Ce loc… ar fi ca într-un film cu Rocky. Eu sunt mai rus decât Khabib, așa că mi-ar plăcea să lupt acolo”, a declarat McGregor.

ADVERTISEMENT