Sport

Conor McGregor are șansa revanșei cu Dustin Poirier! Câți bani generează lupta

13.02.2021 | 13:37
Conor McGregor are sansa revansei cu Dustin Poirier Cati bani genereaza lupta
Superstarul MMA, Conor McGregor, are șansa revanșei cu Dustin Poirier, o a treia luptă între cei doi fiind pe cale să se stabilească pentru vara acestui an. Sursă foto: mmafighting.com
ADVERTISEMENT

Superstarul MMA, Conor McGregor, are șansa revanșei cu Dustin Poirier, o a treia luptă între cei doi fiind pe cale să se stabilească pentru vara acestui an.

La trei săptămâni după ce irlandezul a fost învins prin KO tehnic în repriza a doua de Poirier, în cadrul galei UFC 257, o nouă bătălie între cei doi se conturează.

ADVERTISEMENT

McGregor a primit  5 milioane de dolari, sumă ce include și veniturile din televizarea partidei. De cealaltă parte, Poirier a încasat 1.000.000 de dolari, o sumă mult mai mică, dar care este oricum cea mai mare remunerație primită de american de-a lungul carierei.

Revanșa dintre Conor McGregor și Dustin Poirier va avea loc în vară

Deși multă lume era de părere că înfrângerea cu Dustin Poirier înseamnă finalul carierei în UFC pentru Conor McGregor, irlandezul este pe cale să primească revanșa în fața americanului, și asta pentru că veniturile pe care le generază o luptă în care este implicat sunt uriașe.

ADVERTISEMENT

”Ambii luptători își doresc al treilea meci, așa că îl vom face, cel mai probabil în vară”, a declarat într-o conferință de presă președintele UFC, Dana White, conform bleacherreport.com.

Totul se învârte în jurul banilor și din această cauză irlandezul continuă să fie în octogon, în ciuda faptului că performanțele sale sportive lasă de dorit. Confruntarea din ianuarie cu Poirier a generat peste 1,6 milioane de telespectatori în sistemul pay-per-view, al doilea cel mai vândut meci din istoria promoției, după McGregor – Khabib Nurmagomedov (2,4 milioane telespectatori).

ADVERTISEMENT

Din primele estimări, cea de-a treia confruntare dintre Conor McGregor și Dustin Poirier va aduce în fața micilor ecrane aproximativ 2 milioane de telespectatori care vor plăti pentru a vedea lupta în sistemul PPV.

Conor McGregor ar putea veni în România

Ion Pascu, unul dintre cei mai cunoscuți luptători români de MMA și care este coleg cu McGregor la celebra sală SBG Dublin, își dorește să-l aducă pe irlandez în România: ”Am vorbit cu Conor de mai multe ori, dar nu știe prea multe despre România. Zicea că sunt singurul luptător de la noi din țară de care a auzit”.

ADVERTISEMENT

”Ultima dată mi-a pus mai multe întrebări, părea curios despre țara noastră. Acum cu pandemia asta e dificil, dar după ce se termină nebunia asta, o să îi propun să vină în România câteva zile, o să îi placă sigur. Poate undeva în toamnă, dacă scăpăm de virusul ăsta”, a declarat Pascu pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT