Sport

Conor McGregor, atac josnic la adresa soției lui Khabib! Irlandezul e acuzat de rasism

03.04.2019 | 13:38
Conor McGregor a lansat un atac josnic la adresa soției marelui său rival Khabib Nurmagomedov
ADVERTISEMENT

Luptătorul Conor McGregor a lansat un atac josnic la adresa soției marelui său rival Khabib Nurmagomedov, la puțin timp după ce sportivul rus s-a căsătorit. Cei doi se află într-un conflict deschis de mai multe zile pe rețelele de socializare, totul pornind de la o postare a rusului în care apărea cu centur UFC.

Conor McGregor, atac josnic la adresa soției lui Khabib

”Am un sentiment extraordinar. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în ultimii ani”, este mesajul lui Nurmagomedov care însoțește respectiva fotografie, iar McGregor a ripostat imediat: ”Șobolanule, când te-ai bătut cu mine ți-ai primit banii și fratele tău a văzut stele verzi. Viva Las Vegas, baby, șeful câștigă întotdeauna. Urmează o petrecere pe cinste”.

ADVERTISEMENT

”Banii vin și pleacă, dar pierderea onoarei în acea noapte nu se va mai întoarce niciodată. Trebuie să trăiești cu asta! Cariera în MMA ți-ai încheiat-o. Acum începi o carieră pe Twitter?”, i-a răspuns ironic rusul, iar Conor McGregor a lansat apoi un atac josnic la adresa soției lui Khabib.

Aceasta este postarea făcută de Conor McGregor și pe care a șters-o la scurt timp
Aceasta este postarea făcută de Conor McGregor și pe care a șters-o la scurt timp

”Nevastă-ta e un prosop”

Irlandezul a postat o fotografie de la nunta rusului în care mireasa poartă un văl tradițional islamic și a scris: ”Nevasta-ta e un prosop”. Deși a șters postarea după 15 minute, presa internațională a reușit să facă o captură, iar Conor McGregor este acuzat acum de rasism. Nurmagomedov și soția lui, al cărui nume rămâne un mister, au doi copii împreună, un băiat și o fată.

ADVERTISEMENT

Și Conor McGregor are un fiu și o fiică împreună cu partenera sa, Dee Devlin. Irlandezul în vârstă de 30 de ani a luat o decizie șocantă în urmă cu o săptămână și și-a anunțat retragerea definitivă din MMA. McGregor a apărut ultima oară într-o cușcă din UFC în octombrie anul trecut, atunci când a fost învins extrem de clar de Khabib Nurmagomedov.