Sport

Conor McGregor cheltuie o avere pe îmbrăcăminte. Cât costă un costum din colecția irlandezului

01.03.2021 | 08:13
Conor McGregor cheltuie o avere pe imbracaminte Cat costa un costum din colectia irlandezului
Conor McGregor cheltuie o avere pe îmbrăcăminte. Cât costă un costum din colecția irlandezului. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Conor McGregor cheltuie o avere pe îmbrăcăminte, costumele din colecția sa ajungând la prețuri exorbitante. Irlandezul este recunoscut pentru stilul său extravagant, iar vestimentația nu face excepție.

”The Notorious One” a fost învins la ultima sa luptă disputată în UFC de către Dustin Poirier, însă acesta rămâne principala atracție a circuitului profesionist.

ADVERTISEMENT

Acest statut, alături de luptele sale celebre cu Floyd Mayweather sau Khabib Nurmagomedov, i-au adus o groază de bani în carieră, sume pe care acum le cheltuie fără reținere.

Conor McGregor cheltuie o avere pe îmbrăcăminte. Cât costă un costum din colecția irlandezului

David August Heil produce costume pentru celebrități precum Elon Musk, Will Smith, Clint Eastwood, Warren Buffett, Kobe Bryant sau Sylvester Stallone, iar Conor McGregor se numără și el printre clienții fideli.

ADVERTISEMENT

Prețurile costumelor produse de David Heil oscilează între 2800 de dolari până la 5000 de dolari, iar cele făcute pe comandă, care însoțesc anumite cerințe în ediție limitată ajung la sume exorbitante.

Cele purtate de Conor McGregor au un preț de 14.000 de dolari, însă asta nu este tot. Irlandezul este a făcut o tradiție din a-și cumpăra câte 10 costume dintr-o singură vizită la magazin, ultima oară cheltuind peste 100.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

McGregor, învins la ultima luptă în cușca UFC

Conor McGregor a avut parte de o revenire eșuată în UFC, după o perioadă mai lungă de absență. Dustin Poirier l-a învins prin KO și i-a anulat astfel șansele irlandezului la o revanșă în fața marelui său rival, Khabib Nurmagomedov.

Irlandezul s-a confruntat de-a lungul timpului și cu o serie de probleme legale, fiind în vizorul poliției de mai multe ori. El a fost acuzat că a condus sub influența băuturilor alcoolice, dar s-a confruntat și cu reclamații de violență.

ADVERTISEMENT

“E greu, după atâta pauză de la activitate. S-a apărat foarte bine. Trebuie să mă pregătesc mult mai bine pentru a mă întoarce. Am nevoie de activitate, sigur că mă veți vedea în 2021 din nou. Ai nevoie de activitate într-o astfel de industrie. Îl respect pe Dustin pentru tot ceea ce face”, a declarat Conor McGregor, după înfrângerea cu Dustin Poirier.

ADVERTISEMENT