Sport

Conor McGregor, donație fabuloasă de un milion de euro. Unde vor ajunge banii vedetei UFC

Conor McGregor este cunoscut ca un tip destul de brutal, dar irlandezul a arătat de curând și o față umană și a făcut o donație de un milion de euro.
04.02.2023 | 18:33
Conor McGregor donatie fabuloasa de un milion de euro Unde vor ajunge banii vedetei UFC
Conor McGregor este cunoscut ca un tip destul de brutal, dar irlandezul a arătat de curând și o față umană și a făcut o donație de un milion de euro. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Irlandezul s-a făcut remarcat în ultima perioadă mai mult prin afacerile sale decât prin sport. El vrea să construiască în Dublin un complex rezidenţial și a cumpărat terenuri în valoare de 20.000.000 de euro, iar pe lângă apartamente, aici se va regăsi şi un centru comercial.

Donație de un milion de euro făcută de Conor McGregor

În ciuda ieșirilor sale excentrice, Conor McGregor are și un suflet mare. Conform Daily Mail, vedeta UFC a făcut o donaţie de un milion de euro (890.000 de lire sterline) către Crumlin Boxing Club, sala în care s-a antrenat la începuturile carierei sale.

ADVERTISEMENT

Proprietarii clubului au dezvăluit că luptătorul irlandez îşi doreşte să facă din complexul care are sediul la Dublin cel mai bun club de box de pe planetă.

”Cadoul făcut de McGregor clubului va ajuta în primul rând la adăugarea a două etaje complexului, dar banii vor fi folosiţi şi pentru amenajarea unor facilităţi care ne vor ajuta să concurăm cu cele mai bune săli de sport din lume”, au scris proprietarii pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Conor McGregor a plătit pentru renovarea clubului de box Crumlin, făcându-l cel mai bun club de box de pe planetă şi, de asemenea, cu cei mai buni trei antrenori, Philip, Bra şi Stephen”, au adăugat directorii într-un videoclip TikTok.

McGregor ar putea lupta din nou cu Mayweather

Conor McGregor este un rebel al sportului, iar în urmă cu un an a fost arestat pentru că șofa periculos pe străzile din capitala Irlandei la volanul unui bolid Bentley Continental GT, care valorează aproximativ 170 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine plătit sportiv din 2021, McGregor a fost dus la secția de Poliție din Lucan, de unde a fost eliberat pe cauțiune, dar numai după ce i s-a întocmit dosar penal.

Superstarul irlandez ar putea să revină în ring în acest an pentru o nouă înfruntare de lux împotriva pugilistului american Floyd Mayweather. Rămâne de văzut dacă partida dintre cei doi va fi o luptă profesionistă sau un meci demonstrativ.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri. Irlandezul a fost învins de două ori de americanul Dustin Poirier și o dată de Khabib Nurmagomedov, campionul UFC din Rusia.

ADVERTISEMENT