Sport

Conor McGregor – Dustin Poirier. Irlandezul pierde prin TKO! Şi-a rupt piciorul în prima rundă. Foto + Video

Conor McGregor și Dustin Poirier s-au înfruntat pentru a treia oară, duminică, 11 iulie, în gala UFC 264. Irlandezul a pierdut prin TKO după ce şi-a rupt glezna.
11.07.2021 | 07:10
Conor McGregor  Dustin Poirier Irlandezul pierde prin TKO Sia rupt piciorul in prima runda Foto  Video
McGregor şi-a rupt glezna şi a pierdut meciul cu Dustin Poirier. FOTO: captura tv
ADVERTISEMENT
11-07-2021
04:19

Conor McGregor - Dustin Poirier s-a terminat în 5 minute

Ora 07:28 Cu câteva secunde înainte de finalul primei runde, Poirier încercă o directă de dreapta, dar McGregor eschivează. În încercarea lui de a se feri, irlandezul a călcat greşit şi şi-a rupt piciorul stâng la nivelul gleznei. Poirier se impune după 5 minute! 

Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional!

McGregor şi-a rupt glezna şi a pierdut meciul cu Dustin Poirier. FOTO: captura tv
McGregor şi-a rupt glezna şi a pierdut meciul cu Dustin Poirier. FOTO: captura tv

Ora 07:26 McGregor l-a prins pe Poirier la podea, dar acesta a reuşit să se elibereze. Se împart lovituri de ambele părţi. De câteva minute, lupta se duce la podea.

Ora 07:23 A început lupta. McGregor e agresiv din startul meciului.

Ora 07:17 Conor McGregor şi Dustin Poirier au intrat în ring!

Cel mai mare star din istoria UFC-ului, Conor McGregor este pregătit pentru un nou episod din trilogia cu Dustin Poirier. Irlandezul revine după șase luni în octagon, dumincă, 11 iulie, în gala UFC 264, pe arena T-Mobile, din Las Vegas, care se anunță a fi plină.

Cei doi s-au întâlnit ultima dată în ianuarie, atunci când Dustin Poirer si-a luat revanșă si l-a învinvs pe McGregor prin knockout tehnic în runda a doua. Revanșa americanului a venit după ce Conor McGregor câștigase prima luptă a celor doi, prin K.O. tehnic, în prima rundă, în 2014, atunci când irlandezul era în plină ascensiune.

ADVERTISEMENT

Meciul Conor McGregor – Dustin Porier va avea loc duminică, 11 iulie, în jurul orei 07:00. Duelul din cadrul galei UFC 264, care va începe la ora 05:00, nu va putea fi urmărit pe niciun canal de televiziune românesc. În ciuda orei matinale, puteți accesa site-ul FANATIK.RO pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Conor McGregor își pune reputația la bătaie

Conor McGregor e fost dublu campion mondial, la două categorii diferite de greutate, și cel mai mare nume din istoria UFC,  iar acum va încerca să câștige meciul decisiv împotriva fostului campion interim al categorii ușoare.

ADVERTISEMENT

McGregor, fiind cunoscut drept un ambițios desăvârșit, nu e deloc surprinzător că a cerut imediat un al treilea meci cu Dustin Poirer, la jumătate de an distanță după ce a fost făcut T.K.O. pentru prima dată în carieră. Irlandezul în vârstă de 34 de ani a făcut exact același lucru și în 2016, când a pierdut, surpinzător, împotriva lui Nate Diaz, prin strangulare. Atunci, McGregor a reușit să câștige a doua luptă, la decizie, un meci considerat de experți printre cele mai bune din istorie.

Acum, având în vedere vârsta înaintată și lipsa îndelungată de activitate a irlandezului, e de așteptat ca „The Notorious” să clacheze încă odată, dacă nu se va ridica la nivelul de elită care l-a consacrat. O nouă înfrângere l-ar face pe McGregor să rămână doar cu o victorie în ultimii cinci ani (1-3). Cu un succes, Conor McGregor ar reveni înapoi în peisajul centurii de la categoria ușoară.

ADVERTISEMENT

Dustin Poirier luptă pentru mai mult decât un cec

Din punct de vedere financiar, Dustin Poirier (32 de ani) a luat o decizie excelentă. Americanul putea lupta pentru titlul rămas vacant odată cu retragerea rusului Khabib Nurmagomedov, dar a optat să îi ofere revanșa lui Conor, datorită banilor și a notorietății care vin după un meci de o asemenea magnitudine.

În teorie, o victorie la UFC 264 i-ar oferi lui Dustin Poirer o nouă șansă la centura categorii ușoare, deținută în prezent de Charles Oliveira. Totodată, un al doilea succes contra irlandezului l-ar propulsa pe american în categoria celor mai buni sportivi din toate timpurile care au urcat în cușca de MMA.

ADVERTISEMENT

UFC 264, gala în care fanii din Las Vegas revin în tribune

După 16 luni de pauză, arena din Las Vegas va avea din nou fani în tribune. T-Mobile Arena se va redeschide la capacitate maximă pentru iubitorii de MMA, astfel că UFC 264 nici că putea un main event mai bun, decât cel dintre McGregor și Poirier.

Arena a fost sold-out în doar câteva minute și asta în principal datorită popularității irlandezului. Dana White, președintele UFC, susține că la acest eveniment vor participa mai multe celebrități, el afirmând că niciodată nu au fost atâtea vedete la o gală UFC. Dana White se așteaptă ca la acest pay-per view să se doboare recordul de vânzare, 2,4 milioane.

Și autoritățile din Las Vegas se bucură de acest meci, Guvernul susținând că, de fiecare dată când McGregor luptă în „orașul păcatelor”, veniturile cresc considerabil.

Câți bani vor câștiga cei doi sportivi în urma main event-ului de la UFC 264

Oficial nu se știe ce sume de bani vor încasa Conor McGregor și Dustin Poirier, dar se zvonește că starul din Dublin va încasa în jur 10 milioane de euro, plus 60% din veniturile pay-per-view-ului, dar și alte venituri din bonusuri și sponzorizări.

De cealaltă parte, zvonurile spun că Dustin Poirier va lua 1 milion de euro, plus 4% din vânzările pay-per-view-ului, dar și alte venituri din bonusuri și sponzorizări. 3 milioane de euro ar urma astfel să încaseze în total americanul de 32 de ani.

În prezent, averea lui Conor McGregor e cotată la 200 de milioane de euro, irlandezul, fiind cel mai bine plătit atlet din 2020. În schimb, adversarul său, Dustin Poirer se laudă cu „doar” 3 milioane de euro.

Conor McGregor: „Ești nevasta soției tale”

Conferința de presă mult așteptată de fani a avut loc, iar atacurile verbale ale iralndezului nu s-au lăsat mult așteptate. „Ești doar o mică fetiță, soția ta este defapt soțul tău, cum am mai zis: ești doar o mică fetiță, ești nevasta soției tale, abia aștept să dansez pe capul tău

Nu-mi pasă dacă intru sub pielea lui sau nu. Nu după pielea lui sunt aici, și după capul lui. Asta e obiectivul meu sâmbăta seara, să-l fac pe omul asta să plece pe targa din arenă.

Până aici i-a fost, ăsta e finalul drumului pentru el, e speriat. Chiar și după lupta din Ianuarie, spunea că nu-i mai place să lupte, că nu vrea să mai faca asta, e un mic băiețel speriat deoarece știa încă de pe atunci că voi veni după el, știa că loviturile pe care le-a încasat atunci le va încasa de 10 ori mai rău dumincă dimineață”, a transmis Conor McGregor.

Dustin Poirier: „L-am bătut o dată, o pot face și a doua oară”

Replica luptătorului din Louisiana la atacurile lui McGregor nu a întârziat să apară. Dustin Poirier nu s-a lăsat deloc intimidat de insultele venite din partea irlandezului.

„Era mult mai bun în a mă insulta, înainte era foarte bun, acum totul e forțat, e foarte slab, nu mai are aceiași aură pe care o avea înainte.

L-am bătut odată în Ianuarie, o pot face din nou dumincă dimineață. Încearcă să fie un nesimțit, dar e ok, dumincă dimineață o să-l pun din nou la somn. După lupta asta o să își schimbe numele programului său de fitness, din McGregor Fast în McGregor trimis la somn”, a declarat Dustin Poirier.

ADVERTISEMENT