Fotbal international

Conor McGregor e fan Manchester United și Cristiano Ronaldo. “Uitați-vă ce poate face la 34 de ani!”

19.03.2019 | 13:22
Conor McGregor e fan Manchester United si Cristiano Ronaldo Uitativa ce poate face la 34 de ani
ADVERTISEMENT

Luptătorul irlandez Conor McGregor este un mare pasionat de fotbal și este fan al lui Manchester United și al lui Cristiano Ronaldo. Conor McGregor a acordat recent un amplu interviu pentru site-ul FIFA, unde a vorbit mult și în termeni elogioși despre Manchester United și despre idolul său din sportul rege, starul portughez al lui Juventus.

Conor McGregor e fan Manchester United și Cristiano Ronaldo

“Cristiano este un mare sportiv, o personalitate și nu în ultimul rând și un excelent investitor. Disciplina sa completă, atașamentul lui pentru perfecțiune și modul dedicat în care a luptat să își implinească visul inspiră foarte mulți copii pentru a juca fotbal și a dori să ajungă într-o zi ca Ronaldo. Uitați-vă ce a a putut face acum ,la 34 de ani, în Champions League, cu Atletico Madrid! 

ADVERTISEMENT

O triplă sub reflectoare și cu atâta presiune pe umeri și împotriva cui, a lui Atletico Madrid, care are una dintre cele mai bune apărări din Europa. E foarte stimulant. Aici ne asemănăm, pentru că suntem amândoi sportivi cu multă disciplină în sânge, fiecare în sportul lui.”

Conor McGregor alături de Cristiano Ronaldo
Conor McGregor alături de Cristiano Ronaldo

Ce l-a atras la Manchester United

McGregor a fost mult legat de fotbal în copilăria sa. “Am jucat ca atacant sau ca mijlocaș ofensiv. Dacă vrei să mă descriu cum eram ca fotbalist, pot spune că eram eficace, devastant și inteligent, exact cum e modul meu  de a mă bate. Ceea ce am învățat jucând fotbal m-a ajutat foarte mult în carieră, pentru că m-a învățat ce este lucrul în echipă, poziția de conducător, implicarea maximă, dedicarea și mai ales disciplina”

ADVERTISEMENT

. “Am fost atras la Manchester United de mentalitatea de învingători și de numărul mare de succese pe care le-au avut cu Sir Alex Ferguson. A contat mult și faptul că legende irlandeze precum Roy Keane și Denis Irwin au jucat ani de zile pe Old Trafford și ambii au avut permanent o putere mentală fantastică și au crezut enorm în visele lor de a face performanță cu United. Roy Keane a fost unul dintre cei mai buni mijlocași din Europa.

Ole Gunnar Solskjaer e cu totul special

Adversarii erau deja bătuți mental înainte de a începe meciul. Și aveau și un cap deasupra tuturor din toate punctele de vedere, Sir Alex Ferguson și de aici șirul impresionant de ani în care s-au obținut atâtea succese. Și ceea ce este extraordinar este faptul că aceste succese nu s-au făcut cheltuind sume imense ca astăzi, ci prin transformarea unor tineri în stele.

ADVERTISEMENT
Conor McGregor admiră mult munca lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United
Conor McGregor admiră mult munca lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United

Aplaud și apreciez enorm acum munca extraordinară pe care o face Ole Gunnar Solsjkaer, care e un om cu totul special. Trebuie să i se dea, fără discuție, locul de antrenor principal. Are o pasiune și un orgoliu fantastic de fi al lui Manchester United și jucătorii devin orgolioși sub comanda lui. Ai zice chiar că e ca un adevărat irlandez cât e dârz! O vorbă și despre Zlatan Ibrahmovic. Am auzit că ar fi spus despre mine că sunt un Zlatan în MMA. Poate că și el se vrea un McGregor în fotbal. Dar să fie clar, că în lupte există un singur Conor McGregor, altul nu mai există și nici nu mai e loc pentru el!”