Sporturi

Conor McGregor e într-o formă de zile mari. Cum arată acum luptătorul irlandez. Foto

23.10.2020 | 21:42
Conor McGregor e intro forma de zile mari Cum arata acum luptatorul irlandez Foto
ADVERTISEMENT

Conor McGregor se pegătește să revină în ring și pare a fi în cea mai bună formă din carieră.

McGregor a luptat ultima oară pe 18 ianuarie, în UFC, contra lui Donald Cerrone, meci în care campionul irlandez s-a impus prin knockout tehnic, în doar 40 de secunde.

ADVERTISEMENT

Luptătorul născut la Dublin, în vârstă de 32 de ani, este deja o legendă a sporturilor de contact. Este primul luptător din istoria UFC care a deținut, în același timp, două centuri de campion în două categorii de greutate diferite.

Conor McGregor revine într-o formă de zile mari

Conor McGregor arată o formă excepțională înainte de  rematch-ul cu Dustin Poirier, însă Dana White îl avertizează pe irlandez înaintea întâlnirii ce urmează a avea loc pe 23 ianuarie anul viitor.

ADVERTISEMENT

“Nu mă gândesc să organizez o luptă de milioane de dolari dacă aceasta va avea loc la categoria de 77 kilograme, acolo unde această luptă nu reprezintă nimic. Ar fi un eșec total la categoria 77 kilograme.

Nici unul dintre luptători nu aparține acelei categorii, iar la categoria lor (70kg) această luptă nu ar produce niciun efect indiferent de câștigător. Practic nu ar avea sens. I-am oferit lui McGregor această luptă, iar el a fixat data.

ADVERTISEMENT

Data când lupta va avea loc a fost decisă de el, nu de noi. Am lucrat împreună cu ESPN, a obținut acordul pentru data aleasă de el și le-am oferit acest meci. Știu că nu s-au semnat încă contractele, iar Conor face anumite jocuri pentru a obține ceea ce își dorește. Un singur lucru e cert: Conor nu încală niciodată cuvântul pe care și-l dă. Dacă a promis o luptă, atunci va lupta” a declarat Dana White.

În 2021, Conor McGregor va reveni și în box

Conor McGregor a anunțat că va reveni în box pentru un meci contra marelui campion filipinez Manny Pacquiao. Irlandezul a anunțat pe o rețea de socializare și locația unde va avea loc meciul: Orientul Mijlociu.

ADVERTISEMENT

Meciul de box dintre cei doi va fi mai mult decât un eveniment sportiv. Conor McGregor a demonstrat că indiferent de regulile sub care luptă, rețeta financiară de succes este garantată.

Datorită carismei sale unice, spectaculozității stilului de luptă și talentului de a promova un meci, este de așteptat ca întâlnirea din Orientul Mijlociu să genereze un record în materie de venituri pentru un meci de box. Dacă Manny Pacquiao a fost implicat în cel mai vândut meci în sistem pay-per-view din istorie, McGregor ocupă locurile 2 și 3 în acest clasament.

ADVERTISEMENT