Sport

Conor McGregor e plin de bani, dar nu cheltuie niciun euro pe haine și mașini. Cine plătește în locul luptătorului!

16.12.2018 | 17:15
Conor McGregor apare aproape întotdeauna în ținute originale

Conor McGregor are o avere estimată la 87 de milioane de euro, dar nu cheltuie niciun ban pe haine sau mașini. După ce a devenit o mare vedetă în UFC, irlandezul
Conor McGregor nu mai trebuie să plătească pentru multe din bunurile de care se folosește. Dezvăluirile au fost făcute de antrenorul și totodată prietenul său, John Kavanagh.

Luptătorul irlandez din UFC apare în public în ținute extravagante de cele mai multe ori, dar puțină lume știe că McGregor nu plătește niciun ban pentru aceste vestimentații. Pentru că notorietatea sa este foarte mare, luptătorul primește hainele gratis de la mari case de modă, sau designeri care țin neapărat să își facă reclamă prin intermediul vedetei din UFC.

Conor McGregor nu plătește niciun euro pe mașinile și hainele pe care le poartă! Irlandezul le primește gratis

Conor McGregor a ajuns la o avere de 87 de milioane de euro, conform presei engleze, dar antrenorul și prietenul său John Kavanagh a dezvăluit că, deși apare ca un iresponsabil notoriu în public, de fapt, în realitate, McGregor este foarte calculat. “Deși pare greu de crezut, el nu cheltuie deloc mulți bani, tot ce poartă el, ei bine, e plătit să poarte astea, toate mașinile pe care le conduce îi sunt dăruite pentru asta, iar pe la restaurante nu prea merge, își face acasă de mâncare. Locuiește într-o casă modestă și nu are treabă cu jocurile de noroc.”, a povestit antrenorul irlandezului.

Conor McGregor, cel mai în vogă luptător din UFC

Cum este posibil să conduci un Ferrari, un Lamborghini sau un Rolls Royce și să nu plătești nimic? Cum e posibil ca să ai la mână tot timpul ceasuri de lux și să nu scoți un ban din buzunar? Ei bine la cât de celebru a ajuns  Conor McGregor, brandurile de lux îl plătesc pe irlandez să le folsească bunurile.

  • 87 de milioane de euro este valoarea estimată a averii lui Conor McGregor