Sporturi

Conor McGregor, gest deosebit de Crăciun. Luptătorul irlandez a donat 25.000 de lire pentru oamenii străzii

25.12.2019 | 16:30
Conor McGregor gest deosebit de Craciun Luptatorul irlandez a donat 25000 de lire pentru oamenii strazii
ADVERTISEMENT

În preajma sărbătorilor de iarnă, marile vedete din sportul mondial se gândesc la semenii lor pentru care Crăciunul este unul total diferit. Conor McGregor, celebrul luptător irlandez, a făcut un gest impresionant și a donat în jur de 25.000 de lire sterline unei fundații din Dublin care ajută oamenii fără adăpost.

Conor McGregor, gest deosebit de Crăciun. Luptătorul irlandez a donat 25.000 de lire pentru oamenii străzii

Starul britanic din UFC a ajutat fundația Dublin Inner City Helping Homeless cu fonduri care se apropie de 25.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Donațiile lui Conor McGregor au venit sub forma unor vouchere pentru jucării care să le fie oferite oamenilor străzii și copiilor fără posibilități materiale.

Ajutorul venit din partea sportivului irlandez au venit ca un impuls uriaș pentru această organizație non-profit, într-o perioadă extrem de dificilă, în care temperaturile scăzute au făcut ca numărul celor neajutorați să crească.

ADVERTISEMENT

În lumea sportului, McGregor are o reputație a unui dintre cele mai controversate personaje din UFC. Gestul său față de oamenii străzii donația este departe de imaginea lui de băiat rău.

Conor McGregor, avere impresionantă

Conor McGregor a avut un an 2019 foarte bun pe plan financiar, adunând încă 47.000.000 de dolari la întreaga sa avere. Irlandezul a încheiat anul 2018 cu o avere estimată la peste 85.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Veniturile lui McGregor au mai multe surse. Acesta atrage milioane de dolari din sponsorizări și din posturi pe rețelele de socializare. De asemenea, irlandezul mai are contracte cu mai multe firme însă are și propriile sale afaceri, având un brand de wiskey.

Conor McGregor nu a mai intrat în ring de peste un an, de când a pierdut în fața lui Khabib Nurmagomedov, în octombrie 2018, la UFC 229.

ADVERTISEMENT

McGregor revine în ring în 2020

Conor McGregor și-a anunțat revenirea în galele UFC la șapte luni după ce decisese să se retragă definitiv din MMA. Irlandezul în vârstă de 31 de ani nu a mai urcat în octogon de la înfrângerea suferită în fața rusului Khabib Nurmagomedov, în urmă cu un an.

În gala care va avea loc la începutul anului viitor la Las Vegas, Conor McGregor îl va înfrunta pe învingătorul luptei dintre americanii Jorge Masvidal și Nate Diaz.

ADVERTISEMENT