Sporturi

Conor McGregor, mesaj ironic pentru Floyd Mayweather! Ce a spus irlandezul despre parodia de meci cu Nasukawa

01.01.2019 | 19:14
Conor McGregor mesaj ironic pentru Floyd Mayweather Ce a spus irlandezul despre parodia de meci cu Nasukawa

Luptătorul irlandez Conor McGregor a avut un mesaj ironic pentru Floyd Mayweather, după ce pugilistul american a avut o parodie de luptă cu japonezul Tenshin Nasukawa. Supranumit ”Money”, americanul a câștigat în doar două minute întâlnirea de la Saitama, după ce în prima parte și-a ironizat adversarul.

Floyd Mayweather l-a învins prin KO în prima repriză pe japonezul Tenshin Nasukawa în meciul demonstrativ din Japonia. Pentru scurta sa apariție la Saitama, pugilistul american a încasat un cec în valoare de nouă milioane de dolari.

Floyd Mayweather și Conor McGregor în timpul luptei avute în agust 2017
Floyd Mayweather și Conor McGregor în timpul luptei avute în agust 2017

Conor McGregor, mesaj ironic pentru Floyd Mayweather

La finalul întâlnirii, luptătorul irlandez Conor McGregor a avut un mesaj ironic la adresa rivalului său Floyd Mayweather. ”Aceste 9 milioane te vor ține încă ceva timp în fața mea, puștiule”, a spus sportivul care a făcut istorie în galele Ultimate Fighting Championship (UFC).

Înainte de gala din Japonia, Floyd Mayweather nu mai urcase în ring din august 2017, atunci când l-a învins prin KO tehnic în repriza a zecea chiar pe Conor McGregor într-o luptă disputată pe reguli de box. Pe lângă rivalitatea sportivă, cei doi au de dus și o bătălie în plan financiar. Americanul este cotat de revista Forbes ca fiind cel mai bogat sportiv în activitate, urmat de fotbaliștii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo și de luptătorul irlandez.

Floyd Mayweather a întârziat la meciul cu japonezul Tenshin Nasukawa, el plecând la cumpărături și uitând să ajungă la sală. Organizatorii evenimentului au întârziat gala cu două ore și l-au căutat disperați pe pugilistul american. În cele din urmă acesta a venit la sala din Saitama și gala s-a putut desfășura spre bucuria zecilor de mii de fani.