Sport

Conor McGregor, operat cu succes. Prima reacție a irlandezului: „O să revin mai bun decât am fost până acum”. Video

Conor McGregor s-a operat cu succes după ce și-a fracturat tibia și peroneul în lupta cu Dustin Poirier. Echipa lui așteaptă acum ca irlandezul să se recupereze complet
12.07.2021 | 13:26
Conor McGregor operat cu succes Prima reactie a irlandezului O sa revin mai bun decat am fost pana acum Video
Conor McGregor, operat cu succes. Prima reacție a irlandezului: „O să revin mai bun decât am fost până acum”. Video (hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a încheiat trilogia cu Dusin Poirier într-un mod dramatic. Acesta a suferit o fractură de tibie și peroneu și nu a mai putut continua. Irlandezul a încercat să eschiveze o directă de dreapta, moment în care a călcat greșit și și-a fracturat tibia și peroneul. „The Notorious” nu s-a mai putut ridica de la podea, iar Dustin Poirier a fost declarat câstigător prin TKO.

McGregor a fost imediat transportat cu targa la spital și operat cu succes dumincă dimineața la spitalul Cedars Sinai în Las Vegas. Procedura a durat trei ore, iar medicii care s-au ocupat de irlandez au fost Neal ElAttrache și Milton Little.

ADVERTISEMENT

O tijă intramedulară i-a fost adăugată lui McGregor la tibie, cu șuruburi, pentru a îi susține peroneul și a îi stabiliza piciorul. Conor McGregor este familiarizat cu doctorul Neal ElAttrache. Acesta a mai apelat la el în 2013, când luptătorul în vârstă de 33 de ani a suferit o ruptură de ligament în lupta cu Max Holloway.

Conor McGregor, mesaj pentru Dustin Poirier: „Poate să se bucure cât vrea pentru victorie, dar nu are niciun merit”

Imediat după ce a ieșit din operație, Conor McGregor a postat un mesaj pe rețelele de sociailizare în care le mulțumea fanilor afirmând că o să revină mai puternic ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Marele său rival, Dusin Poirier nu a scăpat de gura irlandezului. McGregor i-a transmis luptătorului american că nu are niciun merit, iar victoria sa este una mincinoasă.

„Operația a fost un succes. Totul a ieșit perfect, mă simt bine. Timp de 6 săptămâni voi umbla în cârje iar după voi începe perioada de recuperare.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc fanilor din întreaga lume care s-au gândit la mine și mi-au transmis gânduri bune și mesaje de susținere, sper că v-ați bucurat de show, vreau să le mulțumesc și fanilor prezenți pe arena T-Mobile care au fost în număr de 21.000.

A fost primă rundă nebună, mi-ar fi plăcut să ajung în runda a doua și după să vedem ce și cum, dar asta e, așa funcționează lucrurile în ‘afacerea’ asta, mi-am fracturat tibia și n-a fost să fie.

ADVERTISEMENT

 Dustin poate să se bucure cât vrea pentru victorie, dar este o victorie ilegitimă, nu are niciun merit, n-a făcut nimic să câștige lupta iar runda a doua ar fi arătat asta. Acum nu îmi rămâne decât să fac un pas în spate și să mă recuperez. O să revin mai bun decât am fost până acum”, a afirmat Conor McGregor.

Manegerul lui McGregor, Audie Attar, a transmis și el un mesaj pe social media în legătură cu starea irlandezului.

Conor se recuperează după o operație de 3 ore. Operația a fost un succes, i-au reparat fractura de tibie și peroneu. Ambii doctorii sunt încrezători ca odată cu trecerea timpului se va recupera complet. Se anticipează întoarcerea sa în octagon”.

  • 22 de victorii și 6 înfrângeri, acesta este palmaresul lui Conor McGregor în urma abandonului cu Dustin Poirier
ADVERTISEMENT