Sport

Conor McGregor renunță la revanșa cu Dustin Poirier? “L-aş sfătui să lupte cu altcineva”

Fostul dublu campion, Conor McGregror, este sfătuit să renunțe la o eventuală revanșă cu Dustin Poirier
23.08.2021 | 13:25
Conor McGregor renunta la revansa cu Dustin Poirier Las sfatui sa lupte cu altcineva
ADVERTISEMENT

Conor McGregor a fost avertizat să stea departe de a patra luptă cu Dustin Poirier, chiar de un fost campion mondial. George Saint Pierre este de părere că un nou meci Poirier nu ar fi o idee prea bună pentru iralndez.

George St-Pierre: „L-aș sfătui să lupte cu altcineva”

St-Pierre consideră că, pentru lupta sa de revenire, McGregor ar trebui să opteze pentru un test mai ușor decât o a patra luptă imediată cu Poirier după încheierea controversată a trilogiei lor.

ADVERTISEMENT

“A început lupta foarte bine, dar după puteai să observi cum Poirier îl depășea. Cred că dacă se întoarce, dacă sunt Conor McGregor , sau poate nu Conor pentru că este un luptător foarte mândru, dacă sunt managerul lui, nu vreau ca luptătorul meu meu să se întoarcă și să se lupte din nou cu același tip pentru a patra oară.

Pentru că acum se pare că Dustin are numărul său. Trebuie să se lupte, poate, cu un adversar relativ mai ușor pentru a își reintra în ritm.

ADVERTISEMENT

Cred că ar trebui să se întoarcă și să lupte poate cu Nate Diaz sau cu altcineva care are un stil diferit față de Dustin Poirier, a declarat fostul dublu campion canadian, într-un interviu acordat pentru The MMA Hour.

Conor McGregor și Dustin Poirier ar putea lupta pentru a 4-a oară

Imediat după ce a treia luptă a luat sfârșit, Conor McGregor și Dustin Poirier au vorbit despre posbilitatea unei a patra lupte.

ADVERTISEMENT

Primul care a vorbit a fost chiar Conor McGregor, la interviul imediat de după meci acesta a declarat că rivalitatea nu s-a terminat și că cei doi se vor întâlni din nou mai devreme sau mai târziu.

„Nu s-a terminat, dacă trebuie să mă lupt cu el afară, atunci hai să ne luptăm afară. Cu siguranță o să ne mai întâlnim” a fost prima reacție a campionului irlandez.

ADVERTISEMENT

Dustin Poirier e de aceiași părere ca a lui McGregor, iar o a patra luptă pare inevitabilă. La conferința de presa, luptătorul din Louisiana a declarat că: „Sigur ne vom bate din nou. Nu contează dacă este afară sau în cușcă.

Tipul ăsta a spui niște chestii pe care nu le spui în mod normal. Vorbești de moarte, că vrei să mă omori, chiar și după meci îmi făcea semn că o să mă omoare, așa ceva nu se face. Tipul e un nesimțit și a întrecut limitele”

Conor McGregror este așteptat să revină cel mai devreme în Ianuarie 2022. Acesta a fost operat cu succes și deja a revenit în sala de antrenament. Irlandezul a postat pe instagram un videoclip în care pedalează la doar 5 luni după operație, lăsând senzația că recuperea merge mai bine decat oricine s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT