Sport

Conor McGregor revine în ring la o săptămână după ce și-a anunțat retragerea! Pregătește revanșa cu Khabib

04.04.2019 | 14:46
Conor McGregor revine in ring la o saptamana dupa ce sia anuntat retragerea Pregateste revansa cu Khabib

Luptătorul Conor McGregor și-a anunțat revenirea în ring la o săptămână după ce a spus că se retrage definitiv din sportul de contact. În ultimele zile, irlandezul s-a contrat extrem de dur pe rețelele de socializare cu rivalul său Khabib Nurmagomedov și a fost acuzat de rasism după ce s-a luat de soția rusului care purta veșminte musulmane în timpul nunții.

Conor McGregor revine în ring la o săptămână după ce și-a anunțat retragerea: ”Ne vedem în octogon”

”Vreau să merg înainte alături de fanii mei de toate credinţele. Credinţele noastre ne fac să fim cea mai bună versiune a noastră. Este o singură lume pentru toţi dintre noi. Ne vedem în octogon”, a fost ultimul mesaj postat de Conor McGregor pe contul său de Twitter prin care și-a anunțat revenirea în ring la doar o săptămână după ce luase decizia de a se retrage.

Chiar înainte ca luptătorul irlandez să-și anunțe revenirea, Khabib Nurmagomedov a postat pe Twitter o fotografie cu rivalul său în momentul în care pare să abuzeze sexual o femeie, care l-a și acuzat de altfel de viol. La această postare, rusul a scris: ”Violatorule, ești violator. Ești un ipocrit care nu este responsabil pentru acțiunile sale. Justiția te va găsi. Vom vedea”.

Conor McGregor a fost învins extrem de clar de Khabib Nurmagomedov în lupta din octombrie 2018
Conor McGregor a fost învins extrem de clar de Khabib Nurmagomedov în lupta din octombrie 2018

McGregor a fost arestat în martie la Miami

Conor McGregor, în vârstă de 30 de ani, a luat o decizie șocantă în urmă cu o săptămână și și-a anunțat retragerea definitivă din MMA. Luptătorul irlandez a apărut ultima oară într-o cușcă din UFC în octombrie anul trecut, atunci când a fost învins extrem de clar de Khabib Nurmagomedov. La finalul luptei au existat mai multe incidente, iar cei doi sportivi au fost suspendați și amendați de UFC.

Irlandezul Conor McGregor a fost implicat luna trecută într-un scandal de proporții în Statele Unite ale Americii. Luptătorul în vârstă de 30 de ani a ajuns după gratii, deoarece s-a certat serios cu un fan de-al lui. Conform informațiilor publicate de ziariștii din Statele Unite ale Americii, McGregor s-ar fi aflat în centrul unui jaf pe care, culmea, chiar el l-a început. Întreaga scenă a pornit după ce irlandezul a ieșit dintr-un club, acolo unde a petrecut alături de mai mulți prieteni.