Sport

Conor McGregor revine în UFC după o pauză de doi ani. Cine îi va fi adversar în octagon

Conor McGregor va lupta din nou în UFC după o pauză de 2 ani, anunțul fiind făcut de preşedintele organizaţiei de arte marţiale mixte, Dana White.
05.02.2023 | 20:28
Conor McGregor revine in UFC dupa o pauza de doi ani Cine ii va fi adversar in octagon
Conor McGregor va lupta din nou în UFC după o pauză de 2 ani, anunțul fiind făcut de preşedintele organizaţiei de arte marţiale mixte, Dana White. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Despre superstarul irlandez s-a vehiculat faptul că ar urma să-l înfrunte din nou pe pugilistul american Floyd Mayweather, dar deocamdată nu este nimic oficial în acest sens.

Când va reveni Conor McGregor în UFC

Până la o nouă luptă de vis cu Mayweather, Conor McGregor se pregătește de revenirea în UFC. Conform Sky Sports, el va intra în octogon după o pauză de 2 ani și îl va avea ca adversar pe americanul Michael Chandler.

ADVERTISEMENT

Dana White, șeful UFC, a anunţat că cei doi sportivi vor fi prezenţi în cel de-al 31-lea sezon al reality show-ului The Ultimate Fighter şi că se vor înfrunta la finalul acestuia, dar nu a dezvăluit data și locul luptei.

McGregor (22 de victorii, din care 19 prin KO, şi 6 înfrângeri) nu a mai luptat în UFC din 10 iulie 2021. El a fost învins atunci pentru a doua oară consecutiv de Dustin Poirier, fiind nevoit să-i cedeze victoria din cauza unei fracturi la picior. Ultimul său triumf datează din ianuarie 2020, împotriva lui Donald Cerrone.

ADVERTISEMENT

Michael Chandler (23 de victorii, 11 prin KO, și 8 înfrângeri) a fost şi el învins de Poirier, prin supunere, în noiembrie. La fel ca McGregor, americanul de 36 de ani a pierdut trei din ultimele patru lupte.

McGregor, donație fabuloasă pentru sala unde și-a început cariera

Conor McGregor este un rebel al sportului, iar în urmă cu un an a fost arestat pentru că șofa periculos pe străzile din capitala Irlandei la volanul unui bolid Bentley Continental GT, care valorează aproximativ 170 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine plătit sportiv din 2021, McGregor a fost dus la secția de Poliție din Lucan, de unde a fost eliberat pe cauțiune, dar numai după ce i s-a întocmit dosar penal.

În ciuda ieșirilor sale excentrice, Conor McGregor are și un suflet mare. Vedeta UFC a făcut o donaţie de un milion de euro (890.000 de lire sterline) către Crumlin Boxing Club, sala în care s-a antrenat la începuturile carierei sale.

ADVERTISEMENT

Proprietarii clubului au dezvăluit că luptătorul irlandez îşi doreşte să facă din complexul care are sediul la Dublin cel mai bun club de box de pe planetă. ”Cadoul făcut de McGregor clubului va ajuta în primul rând la adăugarea a două etaje complexului, dar banii vor fi folosiţi şi pentru amenajarea unor facilităţi care ne vor ajuta să concurăm cu cele mai bune săli de sport din lume”, au scris proprietarii pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT