Sporturi

Conor McGregor și-a luat un yacht ediție limitată Lamborghini. L-a costat o mică avere

15.10.2020 | 22:54
Conor McGregor sia luat un yacht editie limitata Lamborghini La costat o mica avere
ADVERTISEMENT

Conor McGregor și-a luat un yacht ediție limitată construit de către Italian Sea Group și Tencomar pentru Lamborghini. Vor fi realizate doar 63 de asemenea yacht-uri.

Poreclit „Superstarul Mării”, yachtul în valoare de 3 milioane de euro este extrem de luxos și foarte exclusivist, reprezentând prima încercare de design a celor de la Lamborghini în rândul yachturilor sportive.

ADVERTISEMENT

McGregor s-a asigurat că va avea al 12-lea yacht, realizând astfel o legătură cu brandul de whisky pe care îl deține, Proper No Twelve.

Conor McGregor și-a luat un yacht ediție limitată Lamborghini

Fostul luptător de arte marțiale mixte și pugilist a postat pe o rețea socială o poză cu macheta lui Tencomar 63, exprimându-și entuziasmul pentru achiziția recentă.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost acompaniat de partenera sa, Dee Devilin, și cei doi copii la sediul central al Italian Sea Group pentru a vedea o miniatură a viitorului său yacht.

Conor McGregor deține deja un yacht de aproximativ trei milioane de lire, dar asta nu l-a oprit pe irlandez să își mai dorească încă o piesă de lux în proprietatea personală.

ADVERTISEMENT
Conor McGregor și-a luat yacht ediție limitată Lamborghini
Conor McGregor și-a luat yacht ediție limitată Lamborghini captură: The Sun

Conor a avut mai multe postări pe rețelele sociale despre noua sa bijuterie.

„Prima intrare a Lamborghini în lumea sportivă a yacht-urilor va avea o lungime de 63 de picioare, 4000 bhp, motor dublu, turbo twin, rachetă”, a postat Conor McGregor.

„Denumit ‘Supermașina mării’, sunt onorat să îmi rezerv ediția cu numărul 12 dintre doar 63 câte vor fi făcute”, a adăugat pugilistul.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor va lupta cu Manny Pacquiao anul viitor

Irlandezul a declarat că a ajuns la o înțelegere pentru a lupta cu Pacquiao anul viitor, înfruntarea se va desfășura în Orientul Mijlociu.

Anunțul nu este unul total surprinzator pentru fanii lui Conor, irlandezul a anunțat în iunie că se retrage din UFC, acesta fiind cel de-al treilea anunț de retragere din cariera sa. Primele două, din aprilie 2016 și martie 2019, nu au fost respectate, acesta revenind de fiecare dată, pe bani mai mulți pentru fiecare meci în care a fost implicat. Exemplul cel mai bun este meciul de box contra legendarului Floyd Mayweather Jr, disputat în august 2016. Deși a pierdut prin knockout tehnic după 10 runde, McGregor a încasat cel mai mare cec din cariera sa sportivă, 130 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT