ADVERTISEMENT
Sport

Conor McGregor și-a prezentat yacht-ul în ediție limitată Lamborghini. Cât costă luxoasa achiziție. Foto

Luptătorul UFC Conor McGregor și-a etalat pe rețelele de socializare noua bijuterie. Un yacht în ediție limitată Lamborghini, pentru care a plătit milioane de dolari.
Autor: Patrice Podina | 20.07.2021 | 19:26
Conor McGregor și-a prezentat yacht-ul în ediție limitată Lamborghini. Cât costă luxoasa achiziție. Foto

Cel mai mare star din istoria UFC, Conor McGregor, a suferit o accidentare horor în meciul cu Dustin Poirier. Și-a rupt piciorul stâng la nivelul gleznei și a pierdut meciul prin TKO.

ADVERTISEMENT

Dacă în cușcă lucrurile nu merg deloc bine pentru irlandez în ultima vreme, sportivul a dat o lovitură de imagine în viața personală.

A plătit o mică avere pentru noul său yacht exclusivist

Conor McGregor și-a prezentat pe rețelele de socializare yachtul pentru care a plătit 4 milioane de dolari. Ambarcațiunea, numită ”Superstarul Mării, va fi produs în doar 63 de exemplare.

ADVERTISEMENT

Construit de către Italian Sea Group și Tencomar pentru Lamborghini, yachtul este extrem de luxos și foarte exclusivist, reprezentând prima încercare de design a celor de la Lamborghini în rândul yachturilor sportive.

ADVERTISEMENT

McGregor s-a asigurat că va avea al 12-lea yacht, realizând astfel o legătură cu brandul de whisky pe care îl deține, Proper No Twelve.

Yachtul măsoară aproximativ 20 de metri lungime, un design unghiular și futurist cu faruri în formă de Y și logo-ul iconic Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Pe ambarcațiune se găsește și o superbă terasă, o zonă de luat masa și spațiu pentru dormitor. Exteriorul iahtului este inspirat de modelele Lamborghini Miura și Countach din anii 1960 și 1970.

ADVERTISEMENT

Aceasta este a doua ambarcațiune pe care Conor McGregor și-a trecut-o în portofoliu. Irlandezul mai deține un yacht în valoare de aproximativ trei milioane de lire.

Operat cu succes, McGregor promite să revină în cușcă

Conor McGregor s-a operat cu succes după ce și-a fracturat tibia și peroneul în lupta cu Dustin Poirier, din noaptea de 10 spre 11 iulie.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor a încheiat trilogia cu Dusin Poirier într-un mod dramatic. Acesta a suferit o fractură de tibie și peroneu și nu a mai putut continua lupta.

Irlandezul a încercat să eschiveze o directă de dreapta, moment în care a călcat greșit și și-a fracturat tibia și peroneul. „The Notorious” nu s-a mai putut ridica de la podea, iar Dustin Poirier a fost declarat câstigător prin TKO.

McGregor a fost imediat transportat la spital și operat cu succes la spitalul Cedars Sinai din Las Vegas. Procedura a durat trei ore.

Imediat după ce a ieșit din operație, Conor McGregor a postat un mesaj pe rețelele de sociailizare în care le mulțumea fanilor afirmând că o să revină mai puternic ca niciodată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1