Sport

Conor McGregor și-a prezentat yacht-ul în ediție limitată Lamborghini. Cât costă luxoasa achiziție. Foto

Luptătorul UFC Conor McGregor și-a etalat pe rețelele de socializare noua bijuterie. Un yacht în ediție limitată Lamborghini, pentru care a plătit milioane de dolari.
20.07.2021 | 19:26
Conor McGregor sia prezentat yachtul in editie limitata Lamborghini Cat costa luxoasa achizitie Foto
ADVERTISEMENT

Cel mai mare star din istoria UFC, Conor McGregor, a suferit o accidentare horor în meciul cu Dustin Poirier. Și-a rupt piciorul stâng la nivelul gleznei și a pierdut meciul prin TKO.

Dacă în cușcă lucrurile nu merg deloc bine pentru irlandez în ultima vreme, sportivul a dat o lovitură de imagine în viața personală.

ADVERTISEMENT

A plătit o mică avere pentru noul său yacht exclusivist

Conor McGregor și-a prezentat pe rețelele de socializare yachtul pentru care a plătit 4 milioane de dolari. Ambarcațiunea, numită ”Superstarul Mării, va fi produs în doar 63 de exemplare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Construit de către Italian Sea Group și Tencomar pentru Lamborghini, yachtul este extrem de luxos și foarte exclusivist, reprezentând prima încercare de design a celor de la Lamborghini în rândul yachturilor sportive.

ADVERTISEMENT

McGregor s-a asigurat că va avea al 12-lea yacht, realizând astfel o legătură cu brandul de whisky pe care îl deține, Proper No Twelve.

Yachtul măsoară aproximativ 20 de metri lungime, un design unghiular și futurist cu faruri în formă de Y și logo-ul iconic Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Pe ambarcațiune se găsește și o superbă terasă, o zonă de luat masa și spațiu pentru dormitor. Exteriorul iahtului este inspirat de modelele Lamborghini Miura și Countach din anii 1960 și 1970.

Aceasta este a doua ambarcațiune pe care Conor McGregor și-a trecut-o în portofoliu. Irlandezul mai deține un yacht în valoare de aproximativ trei milioane de lire.

ADVERTISEMENT

Operat cu succes, McGregor promite să revină în cușcă

Conor McGregor s-a operat cu succes după ce și-a fracturat tibia și peroneul în lupta cu Dustin Poirier, din noaptea de 10 spre 11 iulie.

Conor McGregor a încheiat trilogia cu Dusin Poirier într-un mod dramatic. Acesta a suferit o fractură de tibie și peroneu și nu a mai putut continua lupta.

Irlandezul a încercat să eschiveze o directă de dreapta, moment în care a călcat greșit și și-a fracturat tibia și peroneul. „The Notorious” nu s-a mai putut ridica de la podea, iar Dustin Poirier a fost declarat câstigător prin TKO.

McGregor a fost imediat transportat la spital și operat cu succes la spitalul Cedars Sinai din Las Vegas. Procedura a durat trei ore.

Imediat după ce a ieșit din operație, Conor McGregor a postat un mesaj pe rețelele de sociailizare în care le mulțumea fanilor afirmând că o să revină mai puternic ca niciodată.

ADVERTISEMENT