Sport

Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov se pregătesc să revină în UFC! “Trebuie doar să semneze contractul”

26.11.2018 | 20:52
Conor McGregor si Khabib Nurmagomedov se pregatesc sa revina in UFC Trebuie doar sa semneze contractul

Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov se pregătesc să revină în cușcă! S-a aflat acest lucru în ciuda faptului că președintele UFC, Dana White, nu vrea să recunoască. Acesta a spus că abia în luna decembrie vor fi oferite detalii despre viitorul adversar al luptătorului irlandez, după ce se va stabili dacă McGregor și Nurmagomedov vor fi sau nu suspendați pe viață din competiție, în urma incidentelor de după meciul direct dintre cei doi.

Mai multe detalii a oferit fostul luptător american Brendan Schaub, care a menționat că numele adversarului pe care ar urma să îl întâlnească McGregor este deja știut, însă totul depinde de ce sancțiuni va primi irlandezul în luna decembrie. Shaub a dat asigurări că McGregor are deja rival, dar și un contract care așteaptă să fie semnat pentru următoarea luptă din MMA.

Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov se pregătesc să revină în UFC

“Se pregătește lupta dintre Conor McGregor și Donald Cerrone, acesta este planul, toată lumea așteaptă ca McGregor să semneze contractul. Totul depinde de el, dacă el dorește sau nu ca aceasta să fie următoarea lui luptă. Eu știu dintr-o sursă foarte sigură că acesta este planul pe care organizatorii îl pun la cale”, a declarat Brendan Schaub.

În ceea ce îl privește pe Khabib Nurmagomedov, viitorul apropiat al acestuia depinde în mare măsură de decizia lui McGregor. “Depinde de McGregor dacă acceptă contractul sau nu. Dar vă spun că i s-a oferit această luptă despre care vă zic. Nu este adevărat ce s-a spus până acum, că nu s-au gândit la viitorii adversari ai lui McGregor și Khabib. Pentru Khabib este Tony Ferguson, pentru McGregor este Donald Cerrone”, a mai spus fostul luptător american.

Decizia de suspendare a celor doi rivali, McGregor și Nurmagomedov, a venit după meciul direct, în urma căruia staff-ul luptătorului rus a intrat în cușcă și a sărit să îl bată pe irlandez. Lucrurile au degenerat după ce echipa lui McGregor a sărit să îl apere, iar totul s-a transformat într-o bătaie generală.