Alegeri 2024

Consilier local PSD, atac la Clotilde Armand: ”S-a pus prima pe lista de consilieri locali, fără acordul USR”

Daniela Popa, președinta de ședințe a CL Sector 1, critică mandatul actualului primar al sectorului și susține că edilul ar putea fi consilier local din toamnă.
03.07.2024 | 09:35
Consilier local PSD atac la Clotilde Armand Sa pus prima pe lista de consilieri locali fara acordul USR
Daniela Popa (st) critică mandatul lui Clotilde Armand (dr) Sursa foto: Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Consilierul local PSD a adus mai multe critici la adresa primarului în funcție. Daniela Popa susține că edilul a participat o singura dată anul acesta la ședințele în care a fost invitată să-și susțină proiecteleși că primăria nu a funcționat în cei patru ani de mandat ai lui Clotilde Armand.

Consilier local PSD, atac la Clotilde Armand

Daniela Popa mai spune că tranziția de la mandatul lui Clotilde Armand la cel al lui George Tuță va fi una foarte dificilă, mai ales în contextul în care USR nu a avut o echipă care să pună în aplicare proiectele.

ADVERTISEMENT

„Cred că trecerea va fi destul de dificilă, pentru că, în primul rând, trebuie făcut un audit. Și domnul primar ales, George Tuță, a solicitat un audit de la Ministerul de Finanțe.

Sunt multe lucruri de făcut. Prima dată trebuie pusă în funcțiune primăria, pentru că ea nu a funcționat în acești patru ani. A adus persoane, cărora le-a creat concursuri, lipsite de experiență. USR nu a avut o echipă care să pună în executare proiectele, pentru că nu a avut un lider competent.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată, am chemat-o la ședințe ca să-și susțină proiectele pe care le introducea pe ordinea de zi, dar dumneaei nu e venit. Anul acesta, cred că a venit o singură dată. Anul trecut, la fel.

Ne convoca la ședințe de îndată, nici nu aveam timp practic să citim proiectele de hotărâri. Ca să amendăm acele proiecte, trebuia să avem toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Am pledat pentru transparență administrativă. Ne doream ca toți directorii care erau incluși în acele proiecte să fie în sală și să dezbatem în mod normal proiectele de hotărâri.

Nu s-a făcut nimic în spiritul și în litera legii în acești patru ani de mandat-dezastru ai doamnei Armand”, a declarat Daniela Popa la Gândul.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand, consilier local în noul mandat

Reprezentanta PSD în Consiliul Local al Sectorului 1 mai susține că actualul edil al sectorului s-ar fi plasat în fruntea listei de consilieri locali USR fără acordul partidului.

„Este posibil să o vedem consilier local, pentru că am înțeles că dânsa s-a pus prima pe lista de consilieri locali, fără acordul organizației locale Sector 1. Și dânșii s-au trezit cu doamna pe lista de consilieri locali.

Așa a făcut mereu, cu un cult al personalității. A guvernat de pe rețelele de socializare. Nu și-a respectat programul de guvernare din 2020.

Ce a promis în 2020, nu a făcut în acești patru ani de zile. Nici măcar Promenada verde, proiect pe care Consiliul Local l-a aprobat în 2021”, a mai spus Daniela Popa.

ADVERTISEMENT