News

Consilierii lui Clotilde Armand au pornit un nou război! Digi24 și patronul Teszari, luați în colimator de “primărița-scandal”

Consilierii lui Clotilde Armand au pornit un nou război! Digi24 și patronul Teszari, luați în colimator de “primărița-scandal." Cum se va încheia acest conflict?
17.04.2021 | 18:00
Consilierii lui Clotilde Armand au pornit un nou razboi Digi24 si patronul Teszari luati in colimator de primaritascandal
Consilierii lui Clotilde Armand au pornit un nou război! Digi24 și patronul Teszari, luați în colimator de “primărița-scandal". Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Problema cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1 al Capitalei, condus de Clotilde Armand, se transformă treptat într-un scandal între două tabere: pe de o parte trustul Digi, cel mai credibil brand media din România, respectiv edilul USR și angajații săi, de cealaltă parte.

După articolul recent postat de digi24.ro, site cu peste 1,5 milioane de utilizatori unici în fiecare zi, intitulat ”Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”, un angajat al lui Clotilde Armand a lansat un atac dur la adresa trustului Digi.

ADVERTISEMENT

Fostul jurnalist Ionel Stoica, în prezent coordonatul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, acuză Digi 24 de interese ascunse în povestea cablurilor aeriene din Capitală, pe care Primăria le doreşte date jos, fără a oferi însă posibilitatea ca acestea să fie îngropate în acelaşi timp, iar oamenii să nu aibă de suferit din lipsa serviciului de cablu tv, telefonie şi internet.

Angajat al primăriei Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, atac la Digi 24: ”Această Antena 3 în devenire”

La câteva ore după ce Digi 24 prezentase, în ”Jurnalul de Seară” găzduit de Cosmin Prelipceanu, știrea ”Facebook.

ADVERTISEMENT

El numește postul RCS-RDS drept ”această Antena 3 în devenire”, iar despre patronul trustului de presă, Zoltan Teszari, scrie că ”știm ce hram poartă”.

În finalul mesajului său, Stoica reamintește tuturor că fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1, dând de înțeles că acesta ar putea fi în spatele atacurilor din presă.

ADVERTISEMENT

”Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran.

Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari.

ADVERTISEMENT

Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, a scris Ionel Stoica în mediul online.

Gheorghe Dinu, consilier local PNL la Sectorul 1, îi cere demisia lui Ionel Stoica

Consilierul local al PNL Sector 1, amintit de Ionel Stoica în atacul său de pe Facebook, îi cere demisia coordonatorului serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1.

Liberalul neagă faptul că ar fi în spatele emisiunii moderate de Cosmin Prelipceanu și îi cere lui Stoica să vină cu dovezi clare în acest sens, altfel să plece din funcție.

”La primăria Sectorului 1 pare că se face doar comunicare politică și mult prea puțină administrație. Iar cetățenii așteaptă. Spitalele așteaptă. Școlile așteaptă. Spațiile verzi așteaptă. Cu toții așteptăm mult promisa primărie “de sticla” și administrație competentă.

Dar până atunci, unii oamenii aduși de dna Primar Clotilde Armand se comportă ca și cum ar fi angajații personali ai primarului și nu lucrează in slujba cetățenilor.

Un astfel de personaj este Ionel Stoica, un jurnalist relativ cunoscut, adus cu surle și trâmbițe în funcția de Coordonator al Serviciului de Presă al Primăriei Sectorul 1. Până ieri nu l-am văzut în sediul primăriei și nici nu am observat o schimbare în sensul eficientizării modului în care Primăria comunică cu cetățeanul.

Domnul Stoica a uitat ca nu mai este jurnalist ci a devenit angajat al primăriei, plătit din bani publici și a scris repejor o postare în care îi ține isonul lui Armand.

Atacă postul Digi24 și invocă relația mea cu cei de la Digi, sugerând că eu mă aflu în spatele unei emisiuni moderate de Cosmin Prelipceanu, care nu a fost pe placul dnei primar Armand. Firește că nu voi clarifica această elucubrație, pentru a nu-l scufunda pe dl Stoica, în mod suplimentar, în penibil.

În schimb, îi solicit d-lui Stoica să prezinte până la finalul zilei de astăzi dovezi clare cu privire la aluziile aduse și presupusa mea implicare în poziția postului Digi24 în problema cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1. Dacă nu, îl invit să își dea demisia. De nevoie desigur, că onoarea a pierdut-o deja”, a scris Dinu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT