Sport

Consilierul PNL Tulcea care a jignit-o pe Ana Maria Popescu a demisionat! Ploaie de insulte la adresa spadasinei: „Țoapă, putoare!”

Consilierul PNL Tulcea care a jignit-o pe Ana Maria Popescu și-a dat demisia.
28.07.2021 | 21:39
Consilierul PNL Tulcea care a jignit-o pe Ana Maria Popescu a demisionat! Ploaie de insulte la adresa spadasinei: „Țoapă, putoare!”
Consilierul PNL Tulcea care a jignit-o pe Ana Maria Popescu a demisionat! Ploaie de insulte la adresa spadasinei: „Țoapă, putoare!”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Caraman, membru PNL şi coordonatorul biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea, și-a dat demisia după ce a jignit-o pe spadasină pe pagina sa de Facebook.

Primarul municipiul Tulcea a anunțat că Ștefan Caraman și-a înaintat demisia, în urma unui adevărat manifest făcut față de gestul Ana Mariei Popescu de a refuza să-i strângă mână ministrului Eduard Novak, la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT

Consilierul PNL Tulcea care a jignit-o pe Ana Maria Popescu a demisionat

Ștefan Caraman, consilierul PNL Tulcea, care a jignit-o pe Ana Maria Popescu, pe Facebook, și-a dat demisia, anunțul fiind făcut de Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea:

„În urma comentariului regretabil postat pe pagina personală de Facebook, domnul Ștefan Caraman și-a înaintat demisia din funcția de consilier al primarului pe probleme de cultură și sport”.

ADVERTISEMENT

Deputatul PNL a avut o adevărată ploaie de jigniri la adresa primei medaliate a României de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a refuzat să îi strângă mână lui Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

„Gest de mare tzoapă al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului sportului”, și-a început Ștefan Caraman postarea pe contul personal de Facebook.

„Până la urmă, a fi nesimțit e doar despre tine!”

„Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun-simț.

ADVERTISEMENT

Modul ăsta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți; deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu?.

Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după 89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze”, a continuat consilierul primarului din Tulcea la adresa Ana Mariei Popescu.

„Până la urmă a fi nesimțit e doar despre tine și nu despre ministrul Novak, nici despre CIO, nici despre nimeni, e de la mă-ta de acasă; și nu are nicio legătură cu spiritul olimpic, niciuna.

ADVERTISEMENT

M-am bucurat de medalia sportivei, bravo ei, dar din punctul meu de vedere nu merită să o poarte la gât, ci să și-o bage în fund”, a mai scris Ștefan Caraman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE