News

Președintele clubului Sportul Snagov, Lucian Rădulescu, a amenințat polițiștii cu legitimația din Parlament: „Îți arăt eu ție”. Video

04.09.2019 | 13:38
Presedintele clubului Sportul Snagov Lucian Radulescu a amenintat politistii cu legitimatia din Parlament Iti arat eu tie Video

Lucian Rădulescu, consilier al deputatului PSD Laura Fulgeanu-Moagher, oficial al mai multor cluburi sportive și fost impresar în firma fraților Becali, a fost în mijlocul unui scandal pe internet. El a fost filmat în timp ce încerca să intimideze un echipaj de poliție care a vrut să îl amendeze. Rădulescu și-a scos legitimația de la Camera Deputaților și i-a amenințat pe oamenii legii că vor avea probleme dacă îl vor amenda. Între timp, deputatul Fulgeanu-Moagher a anunțat că Rădulescu a fost demis din cadrul Parlamentului pentru comportamentul său.

Lucian Rădulescu a amenințat polițiștii cu legitimația din Parlament

Totul a pornit după ce Marian Godină a publicat pe contul său de facebook imaginile surprinse pe body-cam-ul unui polițist rutier din comuna Păulești, județul Prahova. Din imagini se vede cum polițistul i se adresează unui șofer cu numele de Rădulescu și îi spune că a oprit într-o zonă cu indicator de „oprire interzisă”.

Șoferul l-a amenințat apoi pe omul legii și i-a spus pe un ton amenințător că „nu cred că vrei să ai un conflict cu mine”. Apoi Rădulescu i-a aruncat în față polițistului cu legitimația de la Camera Deputaților: „Dă-i drumul și dă-mi amendă… hai că îți arăt eu ție!” Consilierul a fost folosit un limbaj obscene la adresa polițistului și apoi a demarat în tromba la volanul mașinii sale și a plecat fără să își ia buletinul și permisul de la polițist.

Comuna Păulești, județul PrahovaRomânia trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem.

Gepostet von Marian Godina am Dienstag, 3. September 2019

Cum se scuză Lucian Rădulescu pentru gestul făcut

După ce Godină a publicat imaginile pe facebook care au făcut înconjurul internetului, Rădulescu a vorbit în observatorulph.ro. Acesta a spus că nu ar fi vrut să îl intimideze pe agentul de poliție: „Nu are treabă una cu alta. Toate documentele erau în portofel, inclusiv acea legitimație. Am fost amendat pentru staționare interzisă. Poate am fost puțin recalcitrant, îmi asum ce am făcut. A fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Însă trebuie să știți că acel domn polițist demult mă vâna”, a spus Rădulescu.

Pe lângă activitatea politică în cadrul Parlamentului, Lucian Rădulescu este cunoscut în Ploiești după porecla „Becali de Prahova”, pentru activitatea pe care o are în lumea sportivă. Acesta este director adjunct la CSM Ploiești, președinte executiv al clubului de fotbal Sportul Snagov și a mai făcut parte din conducerile cluburilor FC Vaslui, Petrolul Ploiești sau Conpet Ploiești. De asemenea, Rădulescu a fost impresar în firma fraților Becali.