Fotbal intern

Consiliu de Administrație la Dinamo. Dorin Șerdean revine pe ordinea de zi! Facsimile exclusive

12.02.2021 | 07:58
Consiliu de Administratie la Dinamo Dorin Serdean revine pe ordinea de zi Facsimile exclusive
Dinamo continuă curățenia Consiliul de Administrație îl „șterge” pe Dorin Șerdean din organigrama clubului
ADVERTISEMENT

Azi are loc o ședință a Consiliului de Administrație la Dinamo. Ordinea de zi îl „cuprinde” și pe Dorin Șerdean, președintele executiv înscăunat de spanioli și dat afară de români.

FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, ordinea de zi a ședinței CA ce urmează să ia decizii importante pentru ca activitatea să se poată desfășura în condiții normale la Dinamo, fără a mai putea fi împiedicată de spanioli sau cozile lor de topor autohtone.

ADVERTISEMENT

Ședința CA de azi a fost convocată de Constantin Eftimescu, în calitate de „membru și Președinte al Consiliului de Administrație al SC Dinamo 1948 SA” și Cristian Hîldan, în calitate de „membru al Consiliului de Administrație al societății”.

Dinamo continuă curățenia: Consiliul de Administrație îl „șterge” pe Dorin Șerdean din organigrama clubului

La ședința CA de azi vor fi prezenți Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, este așteptat și Cornel Țălnar, iar Cornel Dinu l-a împuternicit pe Cristi Hîldan să-l reprezinte. Invitat va fi Elyass Bucurică, din conducerea DDB. De Pablo Cortacero nu se pune problema să se arate, fiind plecat în Spania să mai înșele pe câte cineva.

ADVERTISEMENT

Ordinea de zi a ședinței CA de azi prevede, printre altele:

  • „Alegerea, dintre membrii Consiliului de Administrație al Societății, Vice-Președintelui Consiliului de Administrație și a Directorului General interimar…”
  • „Aprobarea Împuternicirii de reprezentare a Societății în raport cu terții de către Directorul General interimar ales… () …împreună sau separat cu unul sau mai mulți Administratori”
  • „Aprobarea dreptului de semnătură și reprezentare pentru Directorul General interimar ales…”
  • „Aprobarea Împuternicirii Directorului General interimar ales… () … pentru a reprezenta societatea la orice instituție bancară din România…”

Șerdean este (corta)Zero pentru DDB

O „atenție” deosebită va primi în ședința CA al lui Dinamo fostul președinte executiv Dorin Șerdean, gonit de facto de acționarii din DDB după ce și-a dovedit reaua-credință în mai multe încercări de a prejudicia clubul în interes personal.

ADVERTISEMENT

Astfel, în ordinea de zi sunt prevăzute, așa cum puteți vedea în facsimilele de mai jos, următoarele puncte:

  • „Ratificarea deciziei nr. 146 din 21.01.2021 emisă de Societate privind încetarea raporturilor contractuale ale Societății cu dl. Șerdean Pavel Dorin…”
  • „Ratificarea deciziei privind retragerea și anularea oricărui act de dispoziție emis de SC Dinamo 1948 SA cu privire la reprezentarea Societății față de terți (inclusiv instituții bancare, instituții financiare nebancare, Federația Române de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal și/sau orice altă entitate privată sau publică) acordată dlui Șerdean Pavel Dorin…”
  • „Ratificarea deciziei privind retragerea oricărui drept de semnătură și de dispoziție a dlui Șerdean Pavel Dorin în ceea ce privește Societatea…”
ADVERTISEMENT

 

Ordine de zi CA Dinamo 1

Ordine de zi CA Dinamo 2

Ordine de zi CA Dinamo 3

Ordine de zi CA Dinamo 4

Perioada următoare, decisivă pentru viitorul lui Dinamo

Actualul Consiliu de Administrație încearcă să facă ordine și să protejeze pe Dinamo de orice încercare de destabilizare din partea spaniolilor și a cozilor de topor mioritice în perioada următoare, care va fi foarte grea, chiar decisivă pentru viitorul clubului.

Până la 1 aprilie – și nu e nicio păcăleală! – trebuie dovedită achitarea tuturor restanțelor financiare până la 31 decembrie 2020 pentru a se putea obține licența pentru Liga 1. Suma datorată de Dinamo se ridică la aproximativ 1.700.000 de euro, din care suporterii-acționari din DDB au reușit să strângă cam 500.000. Pe lângă aceste datorii, Dinamo mai are nevoie de bani pentru cheltuielile curente, ceea ce virează viitorul din alb-roșu în negru…

„Uitați de spanioli!”

Cât despre Pablo Cortacero și banda lui de escroci spanioli, sotuația a lămurit-o managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, în i nterviul exclusiv acordat pentru FANATIK în urmă cu doar câteva zile. 

„Uitaţi de spanioli! Nu am mai vorbit cu ei de prin decembrie, când au venit pe aici. Nu au mai dat niciun semn. Este clar că nu sunt interesaţi de soarta clubului. De când am preluat funcţia de manager sportiv la Dinamo nu am avut niciun dialog cu spaniolii şi singurul ajutor adevărat la club a venit de la DDB. Cu ajutorul lor s-a făcut totul” – Marius Nicolae

  • 3 sold out-uri consecutive pe Arena Națională au reușit suporterii dinamoviști prin vânzarea de bilete virtuale, strângând la meciul cu FCSB (1-0 în Cupa României), din nou, 55.000 de euro pentru club, la fel ca și la meciurile cu Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș
  • 6.958 de bilete virtuale se vânduseră, din cele 16.000 puse în vânzare, până joi seară, ora 22:00, la meciul Dinamo – Sepsi care se va juca pe stadionul din Șoseaua „Ștefan cel Mare” sâmbătă seară, de la ora 21:00, în etapa 23 a Casei Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT