Fotbal international

Conspiraţie înainte de tragerea la sorţi pentru sferturile din Liga Campionilor! Se ştiu meciurile?! Foto

14.03.2019 | 23:58
Conspiratie inainte de tragerea la sorti pentru sferturile din Liga Campionilor Se stiu meciurile Foto

Fanii din Anglia acuză o adevărată conspiraţie înainte de tragerea la sorţi pentru sferturile de finală din Liga Campionilor. Joi, cu 24 de ore înainte de momentul în care echipele îşi vor afla adversarii, pe Twitter a început să circule o fotografie în care erau trecute meciurile din următoarea fază a UEFA Champions League.

Conspiraţie înainte de tragerea la sorţi pentru sferturile din Liga Campionilor. Duel englezesc în UCL?

Fanii conspiraţiilor acuză că tragerile la sorţi efectuate de UEFA pentru Liga Campionilor şi Europa League sunt mereu trucate. Un microbist din Anglia a susţinut că este în posesia unei fotografii, “scăpate” pe internet, cu o hârtie primită de un oficial al forului european, în care erau trecute meciurile din sferturile de finală din Champions League.

“Un oficial UCL a postat imaginea asta pe reţelele de socializare şi a şters-o după câteva secunde”, a scris britanicul, care a postat şi fotografia. Liverpool – Ajax, Juventus – FC Porto, Manchester United – Tottenham şi Barcelona – Manchester City ar fi meciurile care ar urma să se joacă în sferturile de finală. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Conspiraţie înainte de tragerea la sorţi pentru sferturile din Liga Campionilor. Cele opt echipe calificate
Conspiraţie înainte de tragerea la sorţi pentru sferturile din Liga Campionilor. Cele opt echipe calificate

Englezii au reacţionat imediat pe Twitter: “Dacă mâine se va dovedi că este adevărat?”

Fanii din Anglia au reacţionat imediat pe Twitter, chiar dacă mulţi au fost circumspecţi asupra veridicităţii fotografiei. “E incredibil, sigur vor schimba mâine meciurile”, “Astea să fie meciurile din sferturille?”, “Pare incredibil, dar am văzut fotografia asta pe Internet”, “Dacă mâine se va dovedi că este adevărat” sau “Să ţinem minte această postare”, au fost câteva dintre reacţiile de pe Twitter.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală din Liga Campionilor va avea loc vineri, de la ora 13:00. În aceeaşi zi, la Nyon vor fi extrase şi meciurile care se vor juca în semifinalele UEFA Champions League.