News

Conspirațiile din jurul incendiului de la Notre-Dame, în Paris! Cine ar fi stat în spatele dezastrului

16.04.2019 | 12:55
Conspirațiile din jurul incendiului de la Notre-Dame, în Paris! Cine ar fi stat în spatele dezastrului
Catedrala Notre-Dame a fost cuprinsă de flăcări
ADVERTISEMENT

Luni seară, un incendiu devastator a cuprins catedrala Notre-Dame din Paris. Tragedia a șocat nu doar poporul francez, ci și întreaga lume. Oamenii priveau înmărmuriți și neputincioși cum un adevărat simbol al arhitecturii și civilizației  europene era mistuit de flăcări.

Un cunoscut om politic de la noi a găsit vinovatul pentru incendiul care a cuprins Notre-Dame

În urma dezastrului produs luni seara în capitala Franței, au curs numeroase  reacții și comentarii atât din partea oamenilor de rând, cât și din partea unora dintre cele mai importante figuri ale politicii mondiale. Profund marcați de acest incident tragic, oamenii au început să speculeze pe seama motivelor care au dus la producerea incendiului ce a cuprins catedrala Notre-Dame.

ADVERTISEMENT

După cum era de așteptat, o astfel de tragedie nu avea cum să-i lase indiferenți nici pe principalii actori ai scenei politice din România. Printre reacțiile care au curs în ultimele ore, am avut parte și de ipoteze de-a dreptul bizare. Este și cazul fostului deputat PMP și PDL, Gelu Vișan, care a lansat un scenariu ce, în opinia multora, ar întrece orice imaginație.

Fostul deputat Gelu Vișan vine cu un scenariu incredibil pentru incendiul de la Notre-Dame
Fostul deputat Gelu Vișan vine cu un scenariu incredibil pentru incendiul de la Notre-Dame

Ce spune Gelu Vișan despre tragedia de la Notre-Dame

Într-o țară care și-a pierdut credința și al cărei președinte sclav al Germaniei, promovează Ateismul Neomarxist, Simbolul Omenirii și al Creștinătății Arde…Catredala Notre-Dame…
Trist…Foarte Trist…Dureros…
În Franța este Săptămâna Mare…Arde Catedrala Notre-Dame…
Nenorocitul ăsta de Macron a reușit performanța să dea foc Franței sub mandatul lui și Catedralei Notre-Dame…Și el și Nazista aia vor să dea foc Europei cu Societatea lor Neomarxistă Ateistă, așa cum nenorocitul de Nazist vrea să dea foc României…
Diavolii pe Pământ” , a scris fostul deputat pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mesajul său a stârnit un val de reacții din partea utilizatorilor, cei mai mulți criticându-l în termeni duri pentru această postare. „Gelule, iar umbli liber? Vezi că ai pastilele în dulap și cămașa de forță în șifonier, nu mai ieși așa, că răcești ?” , este doar unul dintre comentariile extrem de acide primite de Gelu Vișan.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri