Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Constanța a renăscut”. Ciprian Marica dă peste nas celor care s-au îndoit de puștii lui Gică Hagi: ”Uite că am reușit”. Ce a spus despre plecarea ”Regelui” la națională. Video exclusiv

Gică Hagi a adus primul titlu de campioană Farului, iar Ciprian Marica a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum a trăit ”finala” cu FCSB.
24.05.2023 | 12:50
Constanta a renascut Ciprian Marica da peste nas celor care sau indoit de pustii lui Gica Hagi Uite ca am reusit Ce a spus despre plecarea Regelui la nationala Video exclusiv
Exclusiv. Constanța a renăscut. Ciprian Marica dă peste nas celor care s-au îndoit de puștii lui Gică Hagi Uite că am reușit. Ce a spus despre plecarea Regelui la națională. Video
ADVERTISEMENT

Președintele Gică Popescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum va arăta campania de transferuri din această vară și câți jucători noi vor apărea în lotul ”marinarilor”.

Ciprian Marica, euforic după titlul câștigat de puștii lui Gică Hagi

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Ciprian Marica a vorbit despre titlul câștigat de Farul, despre meritele lui Gică Hagi și ale jucătorilor, dar și despre ce urmează pentru formația constănțeană.

ADVERTISEMENT

”Finala cu FCSB am trăit-o în etape. Cu emoții în primul rând și trebuie să recunosc că nu a fost ușor să revii de la 2-0, însă jocul promitea și ne dădea speranțe că putem reveni. Chiar și la 2-0 am crezut că putem reveni, mai ales că simțeam și publicul care încuraja echipa chiar și la acel rezultat.

Plus tot vibe-ul ăsta pe care îl transmitea echipa, faptul că acești tineri jucători au putut să se mobilizeze, să se concentreze, să nu renunțe, să aibă această mentalitate de învingători și să poată chiar și de la 2-0 să revină. Nu poți să-ți dorești mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Să câștigi campionatul de o asemenea manieră, să dovedești pe durata întregului sezon că ești echipa cea mai bună și la final să dovedești maturitate și caracter, acești tineri, chiar și fără Alibec care era unul dintre motoarele echipei. Cred că este un campiont pe deplin meritat al Farului.

Dacă până acum se mai spunea despre campioană că pe durata sezonului a mai avut noroc, a ajutat-o arbitrul, aici cred că Farul l-a meritat pe deplin. Și ăsta este cel mai frumos lucru că a venit și în urma unui joc consistent”, a declarat Marica.

ADVERTISEMENT

Marica vrea ca autoritățile să vină lângă echipă

Fostul internațional s-a arătat impresionat de lumea care a ieșit în oraș să sărbătorească alături de jucătorul primul titlu din istorie și speră ca autoritățile să ajute echipa pe viitor.

”Putem spune că Constanța a renăscut. Fotbalistic vorbind acesta este momentul în care constănțenii și-au arătat bucuria și suportul pentru această echipă. E clar că nu am mai văzut un eveniment de o asemenea amploare la Constanța, n-am văzut atâția oameni să fie pe stradă, la balcoane, în fața curții să salute și să strige ‘Farul, Farul’.

ADVERTISEMENT

Cred că despre asta este vorba, despre unitate, despre performanță cu profesioniști și oameni care fac lucrul ăsta cu dedicație. Cât despre autorități e clar că ne dorim în continuare să găsim o formulă de a veni lângă echipă, de a susține într-un fel sau altul și ei echipa asta, pentru că dacă orașul e Constanța, echipa e Farul, iar împreună suntem Farul Constanța.

Iar asta e clar că ne-ar ajuta în proiectul pe care ni l-am propus în urmă cu doi ani și la care suntem și noi plăcut surprinși că am reușit. Aveam în plan ca obiectiv titlul, dar nu după doi ani. Nu ne așteptam să ajungem atât de repede la nivelul acesta de performanță.

Suntem plăcut surprinși și sperăm să prindem în continuare oameni care la începutul campionatului nu ne dădeau șanse de a ne lupta la campionat”, a mai spus Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Când va ajunge Hagi la echipa națională

Marica este unul dintre acționarii Farului și speră ca Gică Hagi să rămână cât mai mult timp în proiectul de la Constanța, deși este conștient de faptul că ”Regele” visează să ajungă la echipa națională a României.

”Carnat este un jucător care a mai fost la Farul și care revine. Gică îl cunoaște foarte bine și el ne știe foarte bine, la fel ca și Rivaldinho, un jucător care a mai lucrat cu Gică Hagi. A contat foarte mult că acești doi jucători au mai lucrat cu Gică Hagi și știu filosofia Farului. Avem totală încredere în Gică și demonstrează încă o dată că e un geniu. Nu doar pe teren, cât și în afara lui.

Gică Hagi a declarat că își dorește să antrenze echipa națională, când va fi momentul, când se va întâmpla lucrul ăsta, nu știu. Dar nu cred că în viitorul apropiat, mai ales că echipa națională are un antrenor. Cât de bun ar fi Gică Hagi pentru echipa națională nu cred că mai încape în discuție, dar noi ne dorim să-l avem cât mai mult timp la Constanța”, a continuat el.

Marica nu se teme de presiunea de a juca pe trei fronturi

În încheierea intervenției la FANATIK SUPERLIGA, Ciprian Marica a vorbit despre visul de a juca în cupele europene și a recunoscut faptul că își dorește adversari cât mai accesibili pentru ca parcursul să fie unul cât mai lung.

”Urmează să reprezentăm România european, e o presiune în plus pentru noi, mai ales că suntem foști jucători și știm ce înseamnă să-și reprezinți țara, dar sperăm să o facem cu brio. Sperăm să nu ne facem de râs, din contră să facem o figură frumoasă și să ieșim cu capul sus.

Suntem conștienți că sezonul viitor va fi mult mai greu și e clar că trebuie să ai 24 de jucători foarte buni pe care să te bazezi oricând. Ne place presiunea și am arătat că rezistăm la presiune. Toată lumea se întreba dacă acești puști, această echipă va rezista presiunii, anduranței, pentru că până la urmă să câștigi campionatul e o luptă lungă, și uite că am arătat că putem, că rezistăm și la presiune, și la jocurile astea cu miză.

Din punctul ăsta de vedere cred că am trecut testul. Important e să avem un drum cât mai lung în Europa, ne dorim să picăm cu echipe cât mai accesibile pentru a avea o șansă în plus”, a afirmat Marica.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT