News

Ce condamnare penală a primit constănțeanul de 58 de ani care avea trei soții

Judecătorii constănțeni au avut pe rol un caz incredibil. Un bărbat din Năvodari (județul Constanța) a fost căsătorit cu trei femei, fără a divorța însă de primele partenere de viață.
05.12.2021 | 17:10
Ce condamnare penala a primit constanteanul de 58 de ani care avea trei sotii
ADVERTISEMENT

Un caz incredibil a fost sesizat până la urmă de autorități, care l-au condamnat penal pe Cornel C., din Năvodari, pentru faptul că la un moment dat apărea în acte ca fiind căsătorit cu trei femei!

”În 2015, omul figura căsătorit în acte cu trei femei. Nu ar fi fost nimic în neregulă dacă n-ar fi omis să divorțeze de ultimele două consoarte. Nu se știe cum problema nu a fost descoperită cu ocazia ultimelor două căsătorii.

ADVERTISEMENT

Cum a fost descoperit cazul de bigamie

La un moment dat, prima nevastă s-a dus să-și preschimbe buletinul și s-a declarat căsătorită. Atunci a descoperit despre cazul de bigamie. Femeia care a fost părăsită la un moment dat a aflat că cel cu care este căsătorită mai are… alte două soții”, nota în 2018 reporterntv.ro.

Astăzi în vârstă de 58 de ani, bărbatul nu ar fi divorțat de prima nevastă din motive obiective: prima dată – acum mai bine de 20 de ani – nu ar fi fost ea de acord, a doua oară nu ar fi avut nici unul banii necesari pentru taxa notarială.

ADVERTISEMENT

Bărbatul e agent de pază și a crescut la Casa de Copii

”Omul lucrează ca agent de pază în Constanța, iar actuala nevastă îi acceptă situația. Prima nevastă nu ar fi vrut să divorțeze în urmă cu două decenii. Acum, însă, ar fi de acord, însă atât ea, cât și el sunt prea săraci ca să-și permită taxa notarială. Locuiesc într-un fost cămin de nefamiliști dintr-o zonă săracă a Năvodariului”, nota sursa citată acum trei ani.

La începutul lui 2019, Cornel a fost condamnat penal la șase luni de închisoare cu suspendare pentru bigamie și la frecventarea unui program de reintegrare socială. La mai bine de doi ani de atunci, prin sentința din 22 iulie 2021, Judecătoria Constanța a decis anularea a două certificate de căsătorie și a unuia de divorț.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Cornel este căsătorit ”doar” cu ultima soție

”Cornel C. și prima lui soție s-au căsătorit în 1985, iar în 2001 s-au despărțit. Opt ani mai târziu, în 2009, Cornel C. s-a însurat a doua oară, dar fără să fi încheiat legal prima căsătorie. Al doilea mariaj a fost desfăcut prin certificatul de divorț din 05.03.2013, eliberat de către Primăria orașului Năvodari”, nota replicaonline.ro.

După ce s-a căsătorit ultima dată pe 7 noiembrie 2014, cu ultima soție, Cornel i-a rămas fidel acesteia. Numai că instanța penală a dispus anularea certificatului de căsătorie cu prima soție, dar și a actului de căsătorie și a certificatului de divorț cu cea de-a doua. Abia astăzi, bărbatul din Năvodari este căsătorit legal cu cea de-a treia soție.

ADVERTISEMENT