ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Constantin Anghelache: ”Mulţescu rămîne!” Ce spune despre transferuri

Constantin Anghelache şi Gheorghe Mulţescu s-au întîlnit în această după amiază într-o şedinţă de două ore şi jumătate pentru a lămuri conflictul iscat ieri între cei doi....
Autor: Cătălin Gheorghiu | 02.09.2013 | 19:31
Constantin Anghelache: ”Mulţescu rămîne!” Ce spune despre transferuri
Gheorghe Multescu.

Constantin Anghelache şi Gheorghe Mulţescu s-au întîlnit în această după amiază într-o şedinţă de două ore şi jumătate pentru a lămuri conflictul iscat ieri între cei doi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 61 de ani a solicitat încă un mijlocaş central, iar acest lucru l-a iritat pe preşedintele ”cîinilor”. ”Nu trebuia să spună că nu are jucători. Dacă nu vrea să înţeleagă că are un lot bun, e problema lui! Înseamnă că face glume care nu-i prind bine. Credeţi-mă, nu-i fac bine. În relaţia dintre mine şi domnul Mulţescu, doar eu am dreptate, el nu”, a răbufnit, ieri, Anghelache la FANATIK.

Azi, după şedinţă, Constantin Anghelache a avut un discurs mieros la adresa lui Mulţescu. ”Am convenit cu domnul Mulţescu să nu mai oferim declaraţii în presă cînd ne deranjează ceva pentru că se ia un cuvînt de colo, unu de dincolo şi nu e bine pentru Dinamo. De acum încolo vom discuta doar în cadrul clubului. Domnul Mulţescu rămîne pentru că nu s-a pus niciodată problema ca el să plece. Am discutat despre problemele pe care le avem, iar acum vom pregăti împreună meciul care urmează în campionat”, a spus preşedintele ”cîinilor” pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Anghelache a vorbit şi despre transferuri. ”Zougala a avut meci în Cupa Campionilor Africii în Tunisia, iar azi cred că a ajuns la el acasă, în Coasta de Fildeş. Sper ca mîine să se urce în avion şi să ajungă la Bucureşti pentru a perfecta transferul. Grigore nu cred că mai pleacă, nu am primit nici un semn de la agenţi în privinţa sa”, a explicat oficialul dinamovist.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!