Sport

Constantin Budescu confirmă FANATIK. „Am fost mușcat de un păianjen și am mers la un doctor. Voi deveni Spider-man acum!” Update exclusiv

Constantin Budescu, abia revenit la FCSB, se confruntă cu o problemă neașteptată. Mijlocașul a ajuns la dispensar după ce a fost mușcat de un păianjen.
09.09.2021 | 16:20
Constantin Budescu confirma FANATIK Am fost muscat de un paianjen si am mers la un doctor Voi deveni Spiderman acum Update exclusiv
Constantin Budescu a ajuns la doctor după ce a fost mușcat de un păianjen! Exclusiv
ADVERTISEMENT
09-09-2021
13:24

Constantin Budescu: „Am fost mușcat de un păianjen, voi deveni Spiderman”

Constantin Budescu a acordat un prim interviu după ce s-a întors la FCSB, în care a motivul pentru care nu a participat la antrenamentul de miercuri. El a confirmat că a fost mușcat de un păianjen, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

„Am văzut și ce s-a scris prin presă, nu este adevărat. Am fost mușcat de un păianjen și mi s-a umflat piciorul după antrenament. Și am decis să-mi iau o zi liberă, ca să pot să merg la un medic, să văd despre ce este vorba și să mi se desumfle piciorul. Voi deveni Spider-Man, pentru că se potrivesc și culorile”, a declarat „Budi”.

FANATIK a anunțat, în exclusivitate, că FCSB l-a convins pe Constantin Budescu să semneze un contract pe un an.

Constantin Budescu a ajuns la doctor după ce a fost mușcat de un păianjen

FANATIK a aflat că marți, chiar în ziua în care a fost prezentat la FCSB, Budescu a fost mușcat de picior de un păianjen.

ADVERTISEMENT

Miercuri, mijlocașul FCSB-ului a mers la doctor pentru mai multe investigații, după ce zona, în care a fost mușcat, s-a umflat.

Sunt șanse mici ca Budescu să evolueze în derby-ul de duminică, cu Dinamo. Deoarece nu este pregătit, din punct de vedere fizic. Budescu nu a mai bifat minute, într-o partidă oficială, din luna mai.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu nu este impresionat de transferul lui Constantin Budescu la FCSB

Dorinel Munteanu, fost component al echipei naționale, nu s-a arătat impresionat de revenirea lui Constantin Budescu la FCSB. Acesta nu crede că noul mijlocaș al roș-albaștrilor poate face diferența.

Fostul fotbalist consideră că revenirea lui Claudiu Keșeru este mai utilă, decât cea a lui Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

„Cred că FCSB are nevoie mai mult de Keșeru decât de Budescu. Dar nu știu cum gândește Edi Iordănescu strategia de viitor a celor de la FCSB.

Nu aș crede că Budescu poate face diferența, pentru că FCSB se bazează pe jucători mai tineri, care aleargă. Cred că e mai util Keșeru”, a spus Dorinel Munteanu, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu (32 de ani) a evoluat ultima dată pentru FC Damac, echipă de care s-a despărțit în această vară.

În prezent, FCSB se află pe locul 8 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șapte meciuri jucate.

Totodată, la conferința de presă premergătoare partidei Macedonia de Nord – România, selecționerul Mirel Rădoi a avut un răspuns ferm când a fost întrebat despre posibilitatea ca Budescu să revină la națională: „Aș vrea să vorbesc despre jucătorii care sunt acum la lot. Dacă Budescu va juca bine, va fi chemat la echipa națională”.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT