Sport

Constantin Budescu uimește cu execuțiile sale: gol marcat din curtea bisericii! Video

La antrenamentul de marți al FCSB, Constantin Budescu a uimit din nou cu execuțiile sale.
05.10.2021 | 15:01
Constantin Budescu uimeste cu executiile sale gol marcat din curtea bisericii Video
ADVERTISEMENT

Transferat la începutul lunii septembrie la FCSB, de la FC Damac, Constantin Budescu a avut o nouă execuție de excepție, pe care Messi, Neymar și chiar Ronaldinho au de ce să fie invidioși.

La ședința de pregătire a elevilor lui Edi Iordănescu, mijlocașul care a marcat golul victoriei din meciul cu Chindia Târgoviște din penalty, în minutul 90+7 și-a arătat din nou calitățile și măiestria.

ADVERTISEMENT

Un nou gol senzațional marcat de Budescu: a trimis mingea în poartă din curtea bisericii!

În timp ce colegii lui exersau șuturile de la distanță, el a ridicat ștacheta foarte mult. Concret, aflat în curtea bisericii din cadrul bazei de pregătire, în afara incintei unde se găsește terenul de antrenament, Budescu a șutat mingea prin zona de acces, iar aceasta a intrat în poartă, după ce, anterior, a atins pământul.

Jucătorul avusese o execuție aproape la fel, pe vremea când evolua la Astra Giurgiu. Atunci, el a marcat un gol, deși se afla în parcarea stadionului.

ADVERTISEMENT

Un gol în trei meciuri

De când a revenit la FCSB, în ziua de 7 septembrie, Budescu a jucat în trei meciuri. Într-o primă fază, l-a înlocuit pe Keseru în minutul 77 al meciului din deplasare cu FC U Craiova, jucat în etapa a 9-a.

În runda următoare, el l-a înlocuit tot pe Keseru, în minutul 72, în meciul de pe teren propriu cu Academica Clinceni, în care elevii lui Edi Iordănescu s-au impus cu scorul de 3-2. „Budi” a primit un cartonaș galben în ultimele secunde ale confruntării, pentru tragere de timp.

ADVERTISEMENT

Iar în etapa a 11-a, a fost eroul meciului cu Chindia, chiar dacă a fost și de această dată rezervă. Nu l-a mai înlocuit pe Keseru, ci pe Șut, la pauză, iar până la golul marcat în minutul 90+7 din penalty a mai avut două ocazii de a marca și a primit un cartonaș galben în minutul 81.

Vrea să joace în cupele europene

Mereu am jucat bine aici, din păcate pentru alte echipe. Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Sunt obişnuit cu presiunea. A fost un meci greu, iar după eliminare ne-a fost mai greu. Am avut ocazii. Ăsta e fotbalul.

ADVERTISEMENT

E foarte mare bucuria. Este un sentiment mult mai plăcut când marchezi în ultimul minut. De mâine trebuie să revenim. Nu mă simt rău deloc. Depinde de meci, de echipă. Antrenorul decide cine joacă şi cine nu.

Avem un singur obiectiv şi trebuie să facem o echipă puternică care să ajungă în grupele cupelor europene”, a spus Budescu la finalul meciului.

A fost mușcat de un păianjen

Primul meci jucat de FCSB după revenirea mijlocașului a foist eternul derby cu Dinamo, dar mijlocașul a absentat din cauza unei indisponibilăți de ultim moment. Concret, a fost mușcat de un păianjen.

Am văzut și ce s-a scris prin presă, nu este adevărat. Am fost mușcat de un păianjen și mi s-a umflat piciorul după antrenament. Și am decis să-mi iau o zi liberă, ca să pot să merg la un medic, să văd despre ce este vorba și să mi se desumfle piciorul. Voi deveni Spider-Man, pentru că se potrivesc și culorile”, a declarat „Budi”.

ADVERTISEMENT