Budescu are două oferte. Îl aşteaptă un salariu de 600.000 €

Iuliana Spirache    Filon Stan   
în Stiri sportive
23/03/2018, 11:38
Budescu are două oferte. Îl aşteaptă un salariu de 600.000  €

Update. Gigi Becali încearcă să-l facă pe Constantin Budescu să-şi prelungească contractul, dar mijlocaşul lui FCSB are pe masă două oferte concrete: din Turcia şi Arabia Saudită. Cea mai tentantă propunere vine din Turcia, acolo unde Budi ar putea încasa un salariu anual de 600.000 de euro, bani pe care Becali nu îi poate da.


Constantin Budescu vrea să joace în Occident! Gigi Becali încearcă să semneze un nou contract cu vedeta celor de la FCSB, însă impresarul jucătorului susţine că are mai multe oferte pentru el. 

„N-a ales Steaua pentru bani! A avut oferte mult mai bune financiar, din Arabia, din Turcia, dar am declinat ofertele şi va face o treabă bună aici şi apoi pasul pentru o echipă din Vest. El vrea să joace la un nivel bun”, a precizat Florin Lovin, impresarul  lui Budescu.

Constantin Budescu a refuzat oferte din Turcia şi Arabia Saudită

„Dacă vom găsi o echipă din Vest care să îl accepte şi cu bune, şi cu rele, foarte bine. Vreau să-l duc undeva unde să fie dorit de toată lumea. Trebuie să aibă sprijinul tuturor, şi al preşedintelui, şi al antrenorului. Budescu are o clauză de reziliere şi sunt multe discuţii acum cu câteva cluburi”, a mai declarat Florin Lovin.

 

Închide ×