Fotbal intern

Constantin Budescu, reacţii după ce a marcat două goluri fantastice cu Poli Iaşi: “Golul direct din corner a fost mai dificil!” VIDEO

04.11.2019 | 20:09
Constantin Budescu reactii dupa ce a marcat doua goluri fantastice cu Poli Iasi Golul direct din corner a fost mai dificil VIDEO
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a deschis scorul pentru Astra în meciul cu Poli Iași printr-o execuție cum rar se vede în fotbal. În minutul 27, mijlocașul de creație a executat perfect o lovitură de colț, care a ajuns în poarta apărată de Ștefan Târnovanu. Forma bună a lui Budescu a continuat și în partea a doua, când a înscris cu un lob trimis cu exteriorul.


UPDATE, ora 20:10/ Budescu a fost ales omul meciului, iar la final a declarat că prima reușită, cea din corner, a fost mai dificil de realizat: “Suntem pe un drum bun, rămânem sus, cu șanse de play-off. Important este ca la final să fim în primele șase, în play-off se va schimba totul, putem spera chiar la podium. Nu știu dacă voi fi convocat, când voi chemat, o să merg cu plăcere. Mereu când am fost am încercat să dau tot ce am mai bun. Pentru mine este important ce fac la echipa de club, avem foarte multe meciuri și obiective de îndeplinit. Cred că cel din corner a fost mai dificil, ca al doilea am mai marcat și în Arabia. Dar nu contează cum am marcat, ci că am obținut cele trei puncte“.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:55/ Constantin Budescu a reușit un euro – gol și în repriza a doua a meciului. Mijlocașul a marcat, dintr-un unghi închis, cu un șut trimis cu exteriorul peste portarul advers.


Constantin Budescu, gol direct din corner

Deși suntem abia în a doua etapă a returului sezonului regular, Constantin Budescu a reușit un gol ce are mari șanse să fie ales reușia sezonului 2019 – 2020. În meciul cu Poli Iași, mijlocașul ofensiv al celor de la Astra l-a învins pe tânărul portar Ștefan Târnovanu , achiziționat deja de FCSB, direct din corner.

ADVERTISEMENT

Budescu a marcat din corner

"Budi" a lovit din nou! Mijlocaşul de la Astra a marcat direct din corner ???

Gepostet von Telekom Sport am Montag, 4. November 2019

Nu este prima reușită de acest gen a lui Budescu. În decembrie 2017, pe Arena Națională, într-un FCSB – Juventus București (n.r. actuala Daco – Getica), “Budi” înscria după o lovitură de colț executată perfect.

Pâna la golul din etapa a 15-a a acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Florinel Coman era cel care reușise să marcheze ultima dată direct din corner. Se întâmpla într-un derby cu Dinamo, în iulie 2018, la scorul de 1-1. Internaționalul român a profitat de o eroare comisă de Jaime Penedo și i-a adus pe cei de la FCSB în avantaj, în partida ce avea să se termine 3-3.

ADVERTISEMENT