Fotbal international

Constantin Budescu a semnat cu Al Shabab! Mesajul FCSB pentru “Magician”

Autor: Iuliana Spirache | 12.07.2018 | 23:57
Constantin Budescu, apariţie de senzaţie la Al Shabab

UPDATE, ora 23:24. Constantin Budescu a semnat cu Al Shabab în cursul serii de joi. Fotbalistul va petrece următoarele 3 sezoane în Arabia Saudită, înțelegerea fiind scadentă în 2021. FCSB i-a transmis un mesaj de mulțumire pe contul oficial de Facebook.


Constantin Budescu, apariţie de senzaţie în prima zi la Al Shabab. După ce a ajuns în Arabia Saudită, fotbalistul pentru care FCSB a încasat 2.500.000 de euro s-a alăturat lotului pregătit de Marius Şumudică, tehnicianul care a câştigat titlul cu Astra Giurgiu. FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

În momentul în care a părăsit hotelul în care s-a cazat, Constantin Budescu i-a surprins pe toţi cei din jurul său. Fostul mijlocaş al FCSB-ului care va încasa un salariu de 1.000.000 de euro pe an de la Al Shabab s-a îmbrăcat în haine arăbeşti şi s-a lăsat pozat.

Constantin Budescu, apariţie de senzaţie după ce a semnat cu Al Shabab

În vârstă de 29 de ani, Constantin Budescu a semnat un contract valabil până în luna iunie a anului 2021. Pe parcursul carierei, mijlocaşul ofensiv a evoluat la echipe precum Petrolul Ploieşti, Astra, DL Yifang şi FCSB. La echipa naţională a României a debutat pe 2 februarie 2013 şi are 9 prezenţe şi 4 goluri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!