Fotbal intern

Constantin Budescu, aproape de a pleca de la Astra! Are două oferte din Turcia

13.09.2020 | 21:29
Constantin Budescu aproape de a pleca de la Astra Are doua oferte din Turcia
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Constantin Budescu este aproape de a pleca de la Astra Giurgiu, el fiind ofertat de două cluburi din Turcia.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani nu a putut evolua în remiza cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, din etapa a treia din Casa Pariurilor Liga 1, din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Cotat 2,4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Budescu mai are contracct cu Astra până în vara viitoare și clauză de reziliere în valoare de 400.000 de euro.

Pleacă mijlocașul Constantin Budescu de la Astra?

Deși este ușor accidentat la piciorul drept, Constantin Budescu nu duce lipsă de oferte și în zilele următoare ar putea pleca de la Astra Giurgiu. Două cluburi din Turcia sunt interesate de transferul său.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, de mijlocașul de creație sunt interesate Erzurumspor, nou promovată în prima ligă, și Umraniyespor, care a terminat sezonul trecut din liga a doua pe poziția a 11-a. Budi a mai jucat în străinătate la Dailan Yifang și Al Shabab, de unde a revenit la Astra în august 2019.

Erzurumspor, antrenată de Mehmet Ozdilek, a câștigat în prima etapă cu Ankaragucu, scor 2-1. La nou promovată evoluează Fabien Farnolle, fost portar la Dinamo, Jughurta Hamroun, fosta extremă de la FCSB, și Gabriel Obertan, fost mijocaș la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Umraniyespor este antrenată de Sait Karafirtinalar, iar vedeta echipei este Moussa Sow, fost atacant la Lille și Fenerbahce. Formația a început noul sezon cu o victorie, scor 2-1, pe teren propriu, cu Bandirmaspor.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, ar accepta pentru cedarea lui Budescu suma de 400.000 de euro, dacă turcii ar plăti imediat. Șefii giurgiuvenilor ar folosi astfel banii pentru a plăti o parte dintre restanțele financiare.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu ar fi fost dorit în această vară și de Dinamo București, grupare care și-a schimbat patronatul, dar oficialii clubului au dat un comunicat în care au negat varianta aducerii mijlocașului Astrei și al colegului său Denis Alibec.

ADVERTISEMENT