Fotbal intern

Constantin Budescu, aproape de revenirea pe teren: ”De luni va intra în programul echipei”

06.03.2020 | 20:54
Constantin Budescu aproape de revenirea pe teren De luni va intra in programul echipei
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, unul dintre oamenii care au pus umărul la calificarea celor de la Astra Giurgiu în play-off, este foarte aproape de revenirea pe teren în Casa Pariurilor Liga 1. Accidentat înainte de reluarea sezonului, ”Budi” va intra în programul echipei lui Bogdan Andone și poate intra pe teren chiar de runda viitoare.

Constantin Budescu poate reveni pe teren din runda viitoare: ”De luni va intra în programul echipei”

Înainte de meciul din etapa a 2-a a play-off-ului, Bogdan Andone, antrenorul celor de la Astra, a oferit o veste importantă pentru giurgiuveni, dar și pentru Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, jucător fără niciun meci oficial în 2020, este la un pas de revenire. Cel mai bun pasator al Astrei e recuperat, iar de luni se va antrena normal cu colegii săi.

”Cu Budi nu am vrut sa riscăm. A făcut 2 antrenamente separat. De luni va face antrenamente normale. Sperăm ca din etapa viitoare să fie alături de noi”, a spus Bogdan Andone înainte de meciul cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
  • Astra – Gaz Metan Mediaș, din runda a 3-a de play-off, poate fi meciul revenirii lui Budescu

Budescu nu a mai jucat din decembrie 2019

Cu Budescu pe teren, Astra Giurgiu a fost o echipă de temut în Casa Pariurilor Liga 1, la un moment dat fiind liderul campionatului.

Se întâmpla asta pe 8 decembrie 2019. Astra urca pe tronul campionatului după victoria obținută pe teren propriu, contra Universității Craiova, scor 1-0, în runda cu numărul 20 a a campionatului.

ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul Denis Alibec, dar Budescu a stat la originea lui. În minutul 50, Mihai Bălașa a pierdut mingea la mijlocul terenului, iar Budescu l-a lăsat singur cu portarul pe colegul său, care a marcat fără probleme.

Pe 16 decembrie, într-un CFR Cluj – Astra 2-0, Budescu juca pentru ultima oară în campionat. A fost atunci eliminat în minutul 83.

ADVERTISEMENT

Cifre excelente pentru Budescu în acest sezon

În august 2019, Budescu a revenit oficial la Astra, semnând până în 2021 cu echipa lui Bogdan Andone.

Fostul jucător al celor de la FCSB a bifat 15 meciuri pentru Astra în campionat și Cupă, perioadă în care a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Budescu, conform Transfermarkt
  • 31 de ani a împlinit Budescu pe 19 februarie 
ADVERTISEMENT