Sport

Constantin Budescu, asaltat de copii cu Sorcova de Revelion. Cum au petrecut jucătorii FCSB-ului și mesajul lui Tănase

FANATIK prezintă cele mai tari imagini de la Revelionul fotbaliștilor de la FCSB, în frunte cu Budescu, căpitanul Tănase, Valentin Gheorghe sau Ionuț Panțîru.
01.01.2022 | 15:30
Constantin Budescu asaltat de copii cu Sorcova de Revelion Cum au petrecut jucatorii FCSBului si mesajul lui Tanase
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului s-au bucurat de ultimele zile de vacanță, iar de Revelion au petrecut așa cum știu cel mai bine: tradițional, prin vacanțe la Dubai sau alături de cei dragi.

FANATIK a selectat cele mai interesante momente de la Revelionul jucătorilor de la FCSB, în frunte cu one-man show, Constantin Budescu, căpitanul Florin Tănase, Valentin Gheorghe sau Ionuț Panțîru.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari imagini de la Revelionul fotbaliștilor FCSB-ului

Constantin Budescu a fost din nou în centrul atenției și s-a lăsat „sorcovit” de către mai mulți copii, spre satisfacția mijlocașului FCSB, care a făcut show total și înainte de Crăciun, când a fost anunțat de Gigi Becali că nu va mai continua la echipă.

Constantin Budescu, asaltat de copii cu Sorcova în Noaptea de Revelion. Sursă foto: captură Instagram Constantin Budescu
Constantin Budescu, asaltat de copii cu Sorcova în Noaptea de Revelion. Sursă foto: captură Instagram Constantin Budescu.

Constantin Budescu a scos arsenalul la miezul nopții și a avut mai multe artificii petrecute, la Bran, acolo unde a petrecut de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru, revenit la pregătire după ce a avut o accidentare îngrozitoare, care îi pune în pericol cariera de fotbalist, a petrecut în „Noaptea dintre Ani” alături de iubita sa, Alexandra Ioana.

Ionuț Panțîru, mesaj de Revelion pentru fanii FCSB. Sursă foto: captură Instagram Ionuț Panțîru
Ionuț Panțîru, mesaj de Revelion pentru fanii FCSB. Sursă foto: captură Instagram Ionuț Panțîru.

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, mesaj special pentru suporterii FCSB-ului

Căpitanul FCSB-ului a ținut să le transmită un mesaj suporterilor FCSB de Anul Nou: „Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase, vă îmbrățisez pe fiecare și vă doresc un An Nou binecuvântat, cu bucurie, credință și speranță! La mulți, mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase și-a petrecut Noaptea de Revelion alături de soția sa Medeea Turcescu, care este însărcinată în șapte luni. Cei doi s-au pozat alături de o imagine de la ecografia copilului lor.

Florin Tănase și Medeea Turcescu în Noaptea de Revelion. Sursă foto: captură Instagram Florin Tănase
Florin Tănase și Medeea Turcescu în Noaptea de Revelion. Sursă foto: captură Instagram Florin Tănase.

Florin Tănase ar putea să nu mai continue la FCSB, în cazul în Al Nasr va achita clauza de reziliere de trei milioane de euro, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul și-a negociat deja salariul în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Valentin Gheorghe a preferat un Revelion la temperaturi ridicate și a mers în locația preferată a fotbaliștilor în acest final de an: Dubai.

Mijlocașul FCSB a petrecut alături de iubita sa și s-a fotografia la miezul nopții în fața hotelului de șapte stele Burj Al Arab, la focul de artificii.

Valentin Gheorghe, Revelion la Dubai alături de iubita sa. Sursă foto: captură Instagram Vali Gheorghe
Valentin Gheorghe, Revelion la Dubai alături de iubita sa. Sursă foto: captură Instagram Vali Gheorghe

FCSB se pregătește de reunirea lotului, iar jucătorii lui Toni Petrea vor disputa primul meci din acest an, în compania liderului autoritar din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj, pe 23 ianuarie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,57 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT