Sport

Oficial: Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu FCSB! Update

Constantin Budescu este istorie pentru FCSB, Gigi Becali anunțând că a ajuns la un acord cu jucătorul pentru rezilierea contractului scadent la finalul sezonului.
06.01.2022 | 16:12
Oficial Constantin Budescu sia reziliat contractul cu FCSB Update
ADVERTISEMENT
06-01-2022
14:12

FCSB a oficializat despărțirea de Constantin Budescu

Constantin Budescu a eșuat la cea de a doua aventură la FCSB. Nemulțumit de prestațiile lui, finanțatorul Gigi Becali i-a propus rezilierea contractului, iar fotbalistul a acceptat.

”Mulțumim, Constantin Budescu!
FCSB și Constantin Budescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Atacantul s-a prezentat joi la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărțit de colegi și membrii staff-ului.
Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuția din acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, a anunțat FCSB, prin intermediul rețelelor de socializare.

 

FANATIK a anunțat încă din noiembrie că mijlocașul este aproape de o plecare după ce relațiile dintre el și patron s-au răcit. Latifundiarul l-a criticat în dese rânduri pentru prestațiile din acest sezon.

La începutul lui decembrie, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a confirmat pentru FANATIK”Budi” va părăsi echipa în pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

Budescu, dat afară de Gigi Becali de la FCSB

În startul noului an, Gigi Becali a ajuns la o înțelegere cu Constantin Budescu pentru rezilierea contractului și jucătorul va pleca încă din această iarnă de la FCSB, deși mai avea doar patru luni de contract.

Finanțatorul vicecampioanei României a vrut să scape de Budescu din cauza salariului foarte mare pe care acesta îl avea și din acest motiv i-a oferit o sumă importantă de bani pentru a părăsi imediat lotul lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă jumătate de an contract. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Cum a sărbătorit jucătorul plecarea de la FCSB

Momentul rupturii dintre Gigi Becali și Constantin Budescu a venit la derby-ul cu Rapid, după care patronul FCSB-ului a spus că jucătorul de 32 de ani ar face bine să se retragă din fotbal, deoarece nu mai poate ține ritmul.

ADVERTISEMENT

Motivul principal pentru despărțirea de Budescu este salariul său lunar de 25.000 de euro, însă mijlocașul nu a părut deloc afectat și a sărbătorit de Ignat prin sacrificarea unui porc și cu ”pomana porcului”.

Budescu a petrecut sărbătorile în familie și s-a jucat alături de copiii săi de parcă nimic nu ar fi anunțat plecarea sa de la FCSB. Jucătorul a fost cel mai încântat de o mașinărie pe 3 roți pe care a testat-o personal în propria bucătărie.

ADVERTISEMENT

Budescu a petrecut Revelionul la Bran

Constantin Budescu a fost în centrul atenției și de Revelion și s-a lăsat ”sorcovit” de către mai mulți copii, spre satisfacția mijlocașului FCSB, care a făcut show total.

Mijlocașul a scos arsenalul la miezul nopții și a avut mai multe artificii. El a fost la Bran, acolo unde a petrecut de Anul Nou.

Pentru FCSB urmează reunirea lotului, iar jucătorii lui Toni Petrea vor disputa primul meci din acest an, în compania liderului autoritar din Liga 1, CFR Cluj, pe 23 ianuarie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,57 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT