Sport

Constantin Budescu, desfiinţat de foştii internaţionali ai României: “Noi, la 50 de ani, arătăm mai bine!”. Răspunsul “decarului”: “Din cauza lui arăt aşa, Mister!”

Silueta lui Constantin Budescu i-a făcut pe foştii internaţionali ai României să aibă reacţii dure după meciul dintre Petrolul şi Universitatea Craiova. Cum s-a apărat fotbalistul.
06.03.2023 | 11:05
Constantin Budescu desfiintat de fostii internationali ai Romaniei Noi la 50 de ani aratam mai bine Raspunsul decarului Din cauza lui arat asa Mister
Constantin Budescu, de la finalul meciului Petrolul - U Craiova. Sursa: captură Orange Sport
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 1-0 meciul împotriva Petrolului Ploieşti şi se apropie la un punct de Rapid, ocupanta locului 4. Dar, cel mai discutat subiect al evenimentului a venit după fluierul final al meciului.

Constantin Budescu, desfiinţat de foştii internaţionali ai României: “Dacă noi ne îmbrăcăm în echipament la 50 de ani ai noștri…”

Constantin Budescu a făcut schimb de tricouri cu Andrei Ivan, iar în momentul în care a rămas în maletă, “Magicianul” Petrolului şi-a etalat kilogramele în plus. Acest subiect a stârnit reacţii dure în rândul foştilor internaţionali.

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan a declarat că la 50 de ani arată mai bine dacă îşi pune tricoul de joc pe el, ironizându-l pe Budescu: “I-a rămas tricoul mic, a luat o mărime mai mică. Nu te respecți pe tine, nu îți respecți meseria.

Budescu e un talent extraordinar. Și acum când intră în posesia mingii și e cu fața la joc știe ce să facă, știe unde să-ți dea pasa, are calități extraordinare, dar păcat că nu se respectă mai mult. Dacă noi ne îmbrăcăm în echipament la 50 de ani ai noștri, arătăm ca Budescu”, a spus Moldovan la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Cum răspunde Budescu: “Mi-a zis «E vina lui Ivan, Mister, că am făcut schimb de tricouri și nu mă avantajează maleta»”

Florin Răducioiu i-a ţinut partea lui Viorel Moldovan şi spune că imaginea cu Budescu fără tricou nu este a unui fotbalist profesionist: “Nu prea e în formă, într-adevăr. Sunt de acord cu Vio. A fost un jucător foarte bun, dar nu este un «bel vedere» (n.r. – plăcut la vedere), cum zic italienii”.

Constantin Budescu i-a transmis un mesaj lui Ilie Dumitrescu prin care încearcă să explice că nu îl avantaja maleta şi că săptămânile următoare va face eforturi pentru a reveni în formă:

ADVERTISEMENT

„Mesajul lui Budescu a fost extrem de interesant, e mai complex. Acceptă că există o problemă la greutate. Mi-a zis «E vina lui Ivan, Mister, că am făcut schimb de tricouri și nu mă avantajează maleta». A recunoscut, a spus că va face un efort ca să revină în formă”, a spus Ilie Dumitrescu.

Reacţie dură a comentatorului

Silueta lui Constantin Budescu a stârnit o reacţie dură şi din partea comentatorului Bogdan Cosmescu. El a spus că mijlocaşul nu ar trebui să joace fotbal cu o asemenea siluetă:

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să-l jignesc, dar în mod normal lui Budescu n-ar trebui să i se mai permită să joace fotbal, pentru sănătatea lui. E treaba lui, dar se pune în pericol”, a spus comentatorul.

ADVERTISEMENT