Fotbal intern

Constantin Budescu e regretat la FCSB! Gigi Becali: ”Ne-ar fi calificat în grupele Europa League”

12.01.2019 | 12:41
Constantin Budescu e regretat la FCSB Gigi Becali Near fi calificat in grupele Europa League

Mijlocașul Constantin Budescu e regretat de finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, care l-a vândut în vara anului 2018 la formația Al Shabab din Arabia Saudită. Omul de afaceri consideră că vicecampioana Ligii 1 Betano ar fi arătat mult mai bine dacă îl avea în componență pe internaționalul român.

Fostul antrenor al ”roș-albaștrilor”, Nicolae Dică, a dezvăluit în urmă cu o săptămână că Gigi Becali încearcă readucerea lui Constantin Budescu la FCSB: La el totul e o plăcere, tot ce face. În antrenament, la meciuri, execuţiile pe care le avea la meciuri el, la antrenament erau mai multe şi mai frumoase, pentru că totul la el era din plăcere. Eu ştiu că patronul îl place foarte mult pe Budi şi este posibil să revină la Steaua”.

Constantin Budescu e regretat la FCSB: ”Am o nostalgie pentru el”

Omul de afaceri a făcut tot posibilul în această iarnă să-l readucă la echipă pe cel poreclit ”Sărmăluță”, dar toate eforturile sale au fost în zadar. FANATIK a dezvăluit că Becali a încercat din răsputeri transferul lui Constantin Budescu la FCSB, însă acesta a picat după ce șeicii de la Al Shabab i-au mărit salariul de la un milion la 1,5 milioane de euro pe sezon. Contractul internaționalului român cu formația pregătită de Marius Șumudică este valabil până în 2021, dar există o clauză de prelungire cu încă un sezon.

Constantin Budescu se bucură după un gol marcat în meciul FCSB - Poli Iași
Constantin Budescu se bucură după un gol marcat în meciul FCSB – Poli Iași

”Am o nostalgie după Budescu. Ce ar fi fost cu Budescu în cupele europene? Cred că ne-am fi calificat în grupele Europa League. Ce ar fi fost cu Budescu în campionat? Ar fost mult mai bine. Vorbesc cu Budescu destul de mult, mai stă acolo, dar nu știi când o să apară vreo posibilitate”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, referitor la regretul pe care îl are că mijlocașul Constantin Budescu nu mai e la FCSB.