Sport
notix pixel id

Budescu, out de la FCSB?! Reacția lui Gigi Becali: „Dacă e rezervă și echipa câștigă, el nu mai e așa important!”. Exclusiv

Constantin Budescu este aproape de o nouă plecare de la FCSB după doar șase luni. Gigi Becali a avut o reacție tranșantă pentru FANATIK despre situația fotbalistului.
06.12.2021 | 19:07
Budescu, out de la FCSB?! Reacția lui Gigi Becali: „Dacă e rezervă și echipa câștigă, el nu mai e așa important!”. Exclusiv
Constantin Budescu și Gigi Becali. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a fost considerată lovitura verii pe piața transferurilor. FCSB reușea să readucă în Liga 1 unul dintre cei mai tehnici jucători români, însă “mariajul” nu este unul fericit și după 6 luni s-ar putea rupe totul.

Mijlocașul a fost mai mult rezervă de la revenirea la FCSB, fiind doar de două ori în primul “11”. Iar în meciul cu UTA Arad, Budescu a fost rezervă neutilizată pentru prima dată în actuala stagiune.

Gigi Becali: “Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?”

Gigi Becali a comentat în stilul său caracteristic pentru FANATIK situația lui Constantin Budescu și nu a ratat ocazia să îl mai “înțepe” pe fotbalistul său pe marginea evoluțiilor inconstante:

ADVERTISEMENT

“Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?, a spus Becali pentru FANATIK.

Patronul celor de la FCSB nu se va împotrivi unei eventuale plecări a lui Budescu în pauza de iarnă, fiind unul dintre jucătorii cu salariu mare la FCSB, având o leafă de 20.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Pleacă Budescu de la FCSB în iarnă?! Relațiile cu patronul s-au răcit

FANATIK a anunțat în urmă cu o săptămână că mijlocașul celor de la FCSB este aproape de o plecare în iarnă după ce relațiile dintre el și patronul Gigi Becali s-au răcit. Latifundiarul l-a criticat pe mijlocaș în dese rânduri pentru prestațiile din acest sezon.

Criticile l-au deranjat și pe fostul antrenor, Edi Iordănescu, cel care i-a trimis o notificare patronului prin intermediul avocatului. Tehnicianul l-a informat pe Becali despre clauza de reziliere unilaterală în cazul în care echipa și jucătorii sunt criticați în public.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB, la începutul lunii noiembrie: “Vedem cine mai pleacă, scăpăm de salarii mari”

La începutul lunii noiembrie, latifundiarul a vorbit de plecarea jucătorilor cu salarii mari de la FCSB:

“Budescu o să plece la vara, vedem cine mai pleacă, scăpăm de salarii mari. Vedem ce bani mai luăm după Moruțan, să ne ajungă să nu mai dau bani de la mine. Nu e vorba de Budescu aici, mă refer la cheltuieli”.

ADVERTISEMENT

Budescu are contract cu FCSB până în 2023!

Constantin Budescu are contract până la finalul lunii iunie a anului 2023. El a venit în vară din postura de jucător liber de contract, după ce a evoluat la Damac, în prima parte a anului.

Mijlocașul a evoluat timp de un sezon la primul său descălecat la FCSB. Constantin Budescu a fost la roș-albaștrii în stagiunea 2017/2018, fiind vândut la Al Shabab, la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu
  • 32 de ani are Budescu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik