Sport

Constantin Budescu, interviu înainte de FCSB – FC Voluntari. De ce nu se gândește la retragere: „Mai am câțiva ani de jucat!”. Video

Mijlocașul lui FC Voluntari, Constantin Budescu, a oferit mai multe declarații înainte de meciul dintre FCSB și FC Voluntari, al etapei a 4-a din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1.
11.04.2022 | 19:20
Constantin Budescu interviu inainte de FCSB  FC Voluntari De ce nu se gandeste la retragere Mai am cativa ani de jucat Video
Constantin Budescu va lipsi patru luni de pe gazon după accidentarea din meciul cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu s-a operat și nu va mai juca în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în urma accidentării la tendonul lui Ahile în meciul cu Farul Constanța.

Constantin Budescu a uitat de FCSB și vrea ca Voluntari să câștige pe Arena Națională: „Chiar îmi doream să ajung la meci”

Jucătorul ilfovenilor a oferit un interviu înainte de meciul dintre FCSB și FC Voluntari și își dorește ca actuala sa echipă să plece cu toate cele trei puncte de pe Arena Națională: „Îmi doresc să câștigăm noi și vom vedea ce se va întâmpla”. VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a început deja recuperarea la o clinică, deși au trecut doar câteva zile de la operație și din cauza acestor ședințe nu va mai putea fi prezent pe stadion, așa cum și-ar fi dorit: Chiar îmi doream să ajung la meci, dar nu o să pot din păcate. Am făcut câteva ore de recuperare aici, s-a întârziat și am plecat de dimineață și sunt un pic obosit. Prefer să văd meciul la televizor”.

Deși va reveni abia în toamnă la 100%, Constantin Budescu nu se gândește la retragere și vrea să mai joace câțiva ani în Casa Pariurilor Liga 1: „Ne-a prins domnul doctor când faceam recuperare individuală. Trebuia nu mai pot să merg ca să nu joc. În rest am jucat pe toate nenorocirile, injectii, antiinflamatorii.

ADVERTISEMENT

E prima accidentare mai gravă dar o să trec peste. Tot am discutat despre o prelungire. Mai am câțiva ani de jucat. Îmi place fotbalul. Ajung la niște ore multe și trebuie să îmi facă contract aici”, a declarat Constantin Budescu înainte de FCSB – FC Voluntari pentru as.ro.

FC Voluntari îi va oferi prelungirea contractului lui Constantin Budescu

Chiar dacă Budescu nu va putea reveni pe teren mai devreme de luna iulie, președintele celor de la FC Voluntari a declarat că mijlocașului i se va face o ofertă de prelungire:

ADVERTISEMENT

 „Îi vom oferi lui Budescu prelungirea contractului. E un gest normal față de un fotbalist a cărui valoare nu poate fi contestată și care s-a accidentat pe teren, jucând pentru FC Voluntari”, anunța Bogdan Bălănescu pentru gsp.ro.

Constantin Budescu a evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018, de unde s-a transferat în Golf la Al Shabab. A revenit în 2021, însă a intrat în conflict cu patronul Gigi Becali, care a vrut să scape de el. În total, a jucat 38 de meciuri la FCSB și a reușit 11 goluri.

ADVERTISEMENT

C0nstantin Budescu i-a luat lui Gigi Becali 96.000 de euro pentru un meci jucat

FANATIK a aflat în exclusivitate condițiile în care Budescu s-a despărțit de FCSB. Pentru 11 meciuri în patru luni, mijlocașul a încasat nu mai puțin de 350.000 de euro.

Mai concret, pentru fiecare meci jucat, jucătorul de 33 de ani a primit 96.000 de euro, adică 800 de euro pentru fiecare minut jucat!

ADVERTISEMENT