Sport

Constantin Budescu, taxat dur pentru înjurăturile din FC Voluntari – U Craiova 3-1: „I s-a permis de-a lungul timpului!”

Constantin Budescu a fost surprins de camerele TV în timpul meciului dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, scor 3-1, când a avut o serie de înjurături la adresa arbitrului.
19.03.2022 | 00:05
Constantin Budescu taxat dur pentru injuraturile din FC Voluntari  U Craiova 31 I sa permis dea lungul timpului
Constantin Budescu nu-l iartă pe idolul lui, Leo Messi, pentru că a plecat de la Barcelona la PSG și consideră că a distrus ambele echipe prin decizia lui. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Constantin Zotta și MM Stoica l-au taxat pe fotbalistul ilfovenilor, explicând că nu este normal să existe un astfel de limbaj pe terenul de fotbal, dar le-au atras atenția arbitrilor că și în urma unor greșeli de arbitraj pot veni astfel de reacții nervoase din partea jucătorilor.

Constantin Budescu, taxat dur pentru înjurăturile din FC Voluntari – U Craiova 3-1

Fostul arbitru Constantin Zotta l-a taxat dur pe Budescu pentru înjurăturile surprinse de camerele TV din timpul meciului dintre FC Voluntari-Universitatea Craiova, care îi erau adresate arbitrului Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

„Dacă vedem că Budescu e la cinci metri de linia de margine, unde e și arbitrul tușier… nu cred că nu a auzit cineva. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că de-a lungul timpului i s-a permis să înjure așa.

Astfel de comportamente nu pot trece neobservate în timpul meciului, după mine”, a spus Constantin Zotta, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Totul pornește de la o greșeală de arbitraj!”

MM Stoica a analizat și el faza și, deși nu este de acord cu atitudinea fostului jucător al FCSB-ului, este de părere că reacția nervoasă a lui Constantin Budescu a venit în urma unei greșeli de arbitraj, după ce mijlocașul fusese faultat.

„Totul pornește de la o greșeală de arbitraj, e un fault grosolan. Nu a cerut galben, a cerut fault. Ăsta e efectul unei greșeli de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Pentru ce să lași jocul să meargă dacă a fost fault? Nu înseamnă că trebuie să-l înjuri, e urât, mai vin și tineri la meciuri, copii, mă rog… dar nici să fim așa de sensibili. Mă rog, aici e o fază urâtă”.

„Am avut un meci la Piatra-Neamț, arbitra Porumboiu, l-a eliminat pe Cătălin Mira, care a înjurat. M-am dus la el după și mi-a spus că dacă îl înjura altcineva mai accepta, dar pe ăsta nici nu-l știa”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT