Sport

Constantin Budescu, între FCSB şi CFR Cluj! Gigi Becali confirmă Fanatik: “E foarte posibil! Întrebaţi-l pe el” Update exclusiv

Constantin Budescu este fotbalistul pe care FCSB şi CFR Cluj se vor duela în perioada de mercato din România.
06.06.2021 | 16:21
Constantin Budescu intre FCSB si CFR Cluj Gigi Becali confirma Fanatik E foarte posibil Intrebatil pe el Update exclusiv
ADVERTISEMENT
06-06-2021
19:34

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Budescu la FCSB

Gigi Becali confirmă FANATIK, care a anunţat în exclusivitate că Budescu este dorit de FCSB. Patronul “roş-albaştrilor” a susţinut că venirea mijlocaşului de 32 de ani este foarte posibilă.

“E foarte posibil să vină Budescu la FCSB, dar nu are legătură cu plecarea lui Florin Tănase. Apropo de CFR Cluj, întrebaţi-l pe Budescu unde vrea să meargă, la Becali sau la Şumudică? O să vă spună el unde vrea. Budescu e ceva special”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Constantin Budescu este marea ţintă a perioadei de transferuri din România, iar FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru semnătura internaţionalului român. FANATIK a aflat că mijlocaşul de 32 de ani vrea să revină în România, după aventura din Arabia Saudită.

Constantin Budescu, între FCSB şi CFR Cluj. Gigi Becali şi Marius Şumudică, luptă directă

Din informaţiile FANATIK, Constantin Budescu le-a transmis apropiaţilor că vrea să revină în România, iar FCSB şi CFR Cluj au început deja lupta. După jumătate de an la Damac, echipă din prima ligă a Arabiei Saudite, “Budi” are şanse mari să se lupte din nou la titlu în Liga 1.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Marius Şumudică insistă pentru aducerea lui Constantin Budescu la CFR Cluj, mai ales că cei doi au colaborat perfect la Astra Giurgiu, unde au câştigat titlul în Liga 1. Noul antrenor al campioanei României i-a transmis lui Marian Copilu că îl vrea neapărat la echipă pe mijlocaşul de 32 de ani.

De cealaltă parte, Gigi Becali l-a sunat pe Constantin Budescu şi i-a transmis că-l aşteaptă la FCSB. De altfel, FANATIK a anunţat încă de la finalul anului trecut că patronul “roş-albaştrilor” şi-l doreşte în echipă.

ADVERTISEMENT

Final de drum pentru Constantin Budescu la Damac. Ce anunţă arabii

Chiar dacă Damac s-a salvat de la retrogradare, oficialii clubului din Arabia Saudită nu vor să-l mai ţină pe Constantin Budescu, iar presa locală a anunţat că internaţionalul român şi Amahl Pellegrino se află pe lista plecărilor.

Pentru Damac, Constantin Budescu a jucat 12 meciuri în prima ligă a Arabiei Saudite şi a oferit trei pase de gol. De altfel, internaţionalul român a fost decisiv în victoria cu Al Batin, scor 2-0, când, intrat la pauză, a pasat la reuşitele lui Zelaya şi Al Ammar.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu crede în transferul lui Constantin Budescu la CFR Cluj

Chiar dacă este dorit cu insistenţă de Marius Şumudică la CFR Cluj, Gigi Becali a susţinut recent că nu crede în transferul mijlocaşului la campioana României. Patronul FCSB i-a transmis antrenorului, pe care l-a dorit în această vară, că ar trebui să-l întrebe pe jucător la cine ţine mai mult.

“Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu, la cine ții mai mult: la Becali sau la Șumudică? Întreabă-l așa: la cine te duci?

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi? Să vezi ce o să zică”, a declarat recent Gigi Becali.

Gigi Becali a făcut bani cu Budescu în 2018

Constantin Budescu a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, când a bifat 37 de meciuri în tricoul “roş-albaştrilor” şi a marcat 13 goluri. La finalul acelei stagiuni, “Budi” s-a transferat la Al Shabab, iar Gigi Becali a câştigat 2.500.000 de euro.

În prezent, Constantin Budescu este evaluat la 2.000.000 de euro şi ocupă locul 20 în topul celor mai bine cotaţi fotbalişti din România. Revenit la echipa naţională, mijlocaşul ofensiv a jucat 32 de minute în amicalul România – Georgia 1-2, fiind introdus de Mirel Rădoi în locul lui Darius Olaru.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT