Fotbal intern

Constantin Budescu la CFR Cluj? Ce salariu îi pregătesc ardelenii mijlocașului lui Al Shabab

10.04.2019 | 09:36
Constantin Budescu la CFR Cluj Ce salariu ii pregatesc ardelenii mijlocasului lui Al Shabab

CFR Cluj și-a pregătit lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară, iar ziare.com anunță că mijlocașul Constantin Budescu este dorit de campioana României. Conform sursei citate, ardelenii s-au interesat de situația internaționalului român la Al Shabab și despre șansele ca acesta să accepte să revină în Liga 1 Betano.

CFR Cluj s-a interesat de Constantin Budescu

Dan Petrescu este cel care insistă ca oficialii de la CFR Cluj să îl convingă pe Constantin Budescu să accepte să evolueze pentru gruparea din Gruia, cea care l-a mai dorit și în luna mai a anului 2018, atunci când se afla sub contract cu FCSB. În acea perioad, oficialii campioanei României erau dispuși să ofere în schimbul mijlocașului 3 milioane de euro.

Motivul pentru care Constantin Budescu este dorit în Gruia este pentru că Dan Petrescu a ajuns la concluzia că internaționalul român în vârstă de 30 de ani ar putea să o ajute pe CFR Cluj să ajungă măcar în grupele Europa League. Sursa citată anunță că Budi ar fi dispus să revină în România, mai ales că în ultima vreme a ratat și meciurile echipei naționale.

Constantin Budescu la un antrenament susținut de echipa națională a României

Salariu de 30.000 de euro pentru Budi

Constantin Budescu le-ar fi transmis ardelenilor că vrea să rămână la Al Shabab cât timp echipa va fi pregătită de Marius Șumudică, iar după aceea o să ia în calcul oferta venită de la ei. Dacă ar accepta să semneze cu campioana României, atunci Budi ar urma să încaseze un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro.

CFR Cluj nu este singura echipă din Liga 1 Betano care așteaptă ca Budescu să se întoarcă în România. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a păstrat legătura cu internaționalul român și  după ce s-a transferat la Al Shabab în vara anului trecut, iar acesta i-a transmis fotbalistului care este golgheterul arabilor cu 7 goluri în 18 meciuri că poate să se întoarcă oricând la vicecampioana României.