Sport

Laszlo Dioszegi dă de pământ cu Constantin Budescu, după primul meci al fotbalistului la FC Voluntari: „E lipsit de educație!”

Constantin Budescu a debutat pentru FC Voluntari în remiza cu Chindia, scor 0-0, iar la final i-a „înțepat” pe conducătorii de la Sepsi, care au anunțat transferul său înainte ca acesta să se materializeze.
23.01.2022 | 11:39
Laszlo Dioszegi da de pamant cu Constantin Budescu dupa primul meci al fotbalistului la FC Voluntari E lipsit de educatie
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu continuă să îi supere pe cei de la Sepsi și după ce a ales să semneze cu FC Voluntari. Playmakerul a jucat 22 de minute în Chindia – Voluntari 0-0, iar la final a făcut câteva declarații controversate.

Acestea l-au deranjat teribil pe patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, care a afirmat că nu vrea să mai aibă în viața lui de a face cu oameni precum Budescu și că fotbalistul „este lipsit de educație”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Sepsi, foc și pară pe Constantin Budescu: „Nu mi-a spus niciodată că are vreo ofertă de la Craiova sau din altă parte”

„Am văzut și eu declarațiile domnului Budescu și vă spun foarte sincer că sunt dezamăgit de cele declarate de dânsul. Dacă el spune că a avut oferte și de la FC U Craiova, iar domnul Adrian Mititelu îl dorea la ei, nici măcar nu mai stăteam de vorbă cu el. Noi nu facem licitații.

Dar, dacă zice că avea oferte și de la alte echipe, atunci de ce ne-a mai sunat pe noi să se autopropună la Sepsi? Nu l-am căutat noi, ci el pe noi.

ADVERTISEMENT

Însă, domnul Budescu nu mi-a spus niciodată că are vreo ofertă de la FC U Craiova sau de la alte echipe, iar eu vreau să îi transmit că nu lucrez la circ ca să fac circ, așa cum dânsul a spus că noi cei de la Sepsi am făcut circ.

Dacă el consideră că un patron, adică eu, cel care l-am așteptat stadion de la ora 8:00 de dimineața până la 17:00 face circ, atunci nu mai este nimic de comentat. A, ba da! Pentru acel cuvânt circ îi pot spune domnului Budescu că este lipsit de educație.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mai am niciodată de-a face cu astfel de jucători”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru prosport.ro.

Ce a declarat Budescu după Chindia – FC Voluntari 0-0

Declarația lui Budescu de la finalul meciului dintre Chindia și FC Voluntari pare să fie picătura care a umplut paharul șefului de la Sepsi. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Laszlo Dioszegi a criticat comportamentul fotbalistului din timpul negocierilor.

ADVERTISEMENT

„Am ales FC Voluntari. A contat şi locul din clasament. De ce să nu recunosc? Au fost discuţii cu Sepsi, Craiova, Voluntari.

Am şi zis atunci că nu vorbesc nimic la TV până nu e nimic concret, dar din păcate au apărut ei şi a ieşit un circ pe care nu trebuia să-l creeze… Îmi doresc să fiu alături de casă, familia e familie. Mai avem mult de muncă aici”, a declarat Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT