Sport

Constantin Budescu lovește din nou! Execuții incredibile ale mijlocașului FCSB. Video

Constantin Budescu a surprins din nou cu execuțiile sale spectaculoase în stilul său cracteristic.
06.11.2021 | 17:47
Constantin Budescu loveste din nou Executii incredibile ale mijlocasului FCSB Video
ADVERTISEMENT

Cel mai tehnic jucător din lotul FCSB-ului a oferit câteva pase de excepție în scurtul timp petrecut pe gazon la meciul cu Farul Constanța.

„Budi-gol” a oferit o pasă de geniu împotriva echipei lui Gică Hagi, însă fotbalistul de 32 de ani a fost în mare formă și la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, execuție ireală la antrenamentele FCSB-ului

FCSB a postat un video de excepție cu Budescu de la antrenamentele FCSB-ului de pe stadionul „Farul” din Constanța, înainte de meciul cu echipa lui Gheorghe Hagi.

Budescu este arhicunoscut pentru execuțiile sale cu exteoriorul cât și pentru pasele sale extraordinare, iar reușitele sale au cam justificare vâzând cât de mult se antrenează.

ADVERTISEMENT

Intrat în minutul 85 în partida de la Ovidiu, Budescu a lovit mingea la fiecare atingere doar cu exteriorul și pasat în acest mod de patru-cinci ori.

Constantin Budescu a marcat de la biserica din baza de la Berceni a FCSB-ului

Constantin Budescu nu e prima oară când încearcă execuții imposibile la antrenamente. Clipul în care Budescu marchează cu exteriorul dintr-un unghi imposibil din fața bisericii de la baza de pregătire de la Berceni, aflată lângă terenul de antrenament.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu încerca astfel de execuții și pe vremea când era la Astra Giurgiu și a marcat din parcarea stadionului de la Ploiești.

Alte execuții imposibile ale lui Constantin Budescu

„Artistul” se distrează la antrenamente cu cele mai complicate execuții și profită din plin de calitățile cu care a fost înzestrat și se pregătește să le folosească și ultima etapă a turului de campionat cu FC Voluntari,

ADVERTISEMENT

Budescu a reușit chiar înscrie la Astra Giurgiu cu o astfel de execuție și a făcut un pariu pe 1.000 de lei că  va reuși să înscrie din vestiar! A primit o recompensă simbolică de 30 de lei: „Dacă eu dau îți iau banii și buletinul și dacă nu dau zece milioane”.

Budescu se antrenează constant cu astfel de provocări și a reușit să marcheze incredibil de la vestiar, din afara stadionului, de pe con sau chiar în… mașina de spălat.

Marcel Răducanu, încântat de Budescu: „E exact ce-mi place mie. Jucători de ăștia iubesc eu, care au fantezie și tupeu fotbalistic”

Marcel Răducanu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este un fan al lui Constantin Budescu pe care îl consideră un jucător tehnic, cu execuții, așa cum era și el în vremurile bune:

„Este un jucător bun care joacă și pentru spectatori. E exact ce-mi place mie. Jucători de ăștia iubesc eu, care au fantezie și tupeu fotbalistic. Care driblează cum făceam și eu, dau pase decisive, sunt inteligenți în joc. Dacă e pregătit bine sigur o să ajute foarte mult echipa”.

„Magicianul”Budescu reușea la Astra Giurgiu să marcheze pe zăpadă și gheață chiar de pe tunelul care duce la vestiare.

Fotbalistul de 32 de ani a evoluat în acest sezon pentru FCSB în șase meciuri și mai are contract cu echipa lui Edi Iordănesc până în vara lui 2023.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,61 este cota pentru „PSFX”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT