Sport

Constantin Budescu, lovit cu o torță de fanii lui U Cluj! Fotbalistul Petrolului nu a schițat niciun gest. Video

Constantin Budescu a fost lovit cu o torță de fanii Universității Cluj la duelul cu Petrolul Ploiești, însă mijlocașul nu a schițat niciun gest.
02.12.2022 | 20:44
Constantin Budescu lovit cu o torta de fanii lui U Cluj Fotbalistul Petrolului nu a schitat niciun gest Video
Constantin Budescu, lovit cu o petardă de fanii lui U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Faza s-a întâmplat în a doua repriză a confruntării, la un corner pe care „lupii galbeni” urmau să îl execute, dar arbitrul a decis să nu întrerupă confruntarea chiar și după acest incident.

Constantin Budescu, lovit cu o torță de fanii lui U Cluj

Constantin Budescu a fost lovit cu o torță de fanii Universității Cluj, dar mijlocașul Petrolului Ploiești nu a schițat niciun gest și a continuat faza.

ADVERTISEMENT

Ciudat este că și arbitrul Sebastian Colțescu nu a întrerupt partida, chiar dacă Budescu nu a pățit nimic, iar fanii „șepcilor roșii” au continuat să își folosească materialele pirotehnice introduse pe stadion.

Constantin Budescu a fost autorul centrării perfecte din finalul primei reprize, prin care Petrolul Ploiești a deschis scorul, grație golului marcat cu capul de către Bart Meijers.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Vreau să joc până la 42 de ani!”

Constantin Budescu a vorbit despre cariera sa de fotbalist și a recunoscut că și-ar dori să se retragă la vârsta de 42 de ani din fotbal: „Încă nu mi-am stabilit obiectivele, abia mi-am revenit după accidentare, a fost cea mai grea din cariera de fotbalist.

Sper să revin la 100%, apoi voi vedea. Mă gândesc la națională, sunt destul de tânăr.La noi, când treci de 30 de ani, ești moș. Nu înțeleg chestia asta, naționala Suediei avea o defensivă de 150 de ani”.

ADVERTISEMENT

„Numai la noi este așa, eu îmi doresc să joc până la 40 de ani! 42, dacă m-ai mai întrebat o dată. Se poate, chiar dacă nu era stabilit ca obiectiv, ne dorim să jucăm în play-off.

Avem un grup unit, chiar formăm o familie. Toate sunt în regulă și sperăm să meargă la fel în continuare”, a mai spus Constantin Budescu într-un interviu acordat pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT
  • 33 de ani are Constantin Budescu
  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT