Fotbal intern

Constantin Budescu, mesaj pentru Ioan Niculae din Golf: ”Sper să treacă peste asta”

19.02.2021 | 18:51
Constantin Budescu mesaj pentru Ioan Niculae din Golf Sper sa treaca peste asta
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, a transmis un mesaj de susținere din Golf pentru patronul Ioan Niculae, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Omul de afaceri, acuzat de evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență, a ajuns în țară pentru a-și executa pedeapsa și a fost reținut chiar pe aeroport.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2015, Niculae a fost condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul ”Mită pentru PSD”, iar un an mai târziu, Astra, care la acea vreme era condusă de pe bancă de Marius Șumudică,  a reușit să câștige primul și singurul titlu din istoria clubului.

Mesaj de susținere pentru Ioan Niculae de la Constantin Budescu

”Avem o relaţie bună, din păcate, am văzut şi eu. Sper să treacă peste asta şi să revină din nou alături de echipă”, a fost mesajul lui Constantin Budescu pentru Ioan Niculae.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranţă va fi mai greu pentru că nu este uşor că rămân fără patron, dar cu siguranţă se va găsi o cale să comunice cu el şi să se rezolve problemele pentru că Astra mereu a emis pretenţii în campionatul românesc. Anul ăsta e mai greu să prindă play-off-ul”, a mai spus Budescu la Telekom Sport.

Jucătorii echipei Astra Giurgiu se tem pentru viitorul clubului după reținerea patronului Ioan Niculae, dar directorul sportiv Bogdan Mara a dat asigurări că lucrurile vor merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogați români din sport, fiind clasat pe locul 16 de către publicația Capital, cu o avere de 300-400.000.000 de eurola scurtă distanță de Gigi Becali care ocupă locul 12.

Problemele la Astra Giurgiu par să nu mai contenească. După ce echipa a fost lovită de un scandal de dopaj în toamna lui 2020, iar problemele financiare au dus la greva jucătorilor, patronul Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a jucat până în urmă cu 10 zile la Astra Giurgiu, dar patronul Ioan Niculae i-a permis să plece la formația Damac, pentru care a și debutat în campionatul Arabiei Saudite, deși jucătorul mai avea contract până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT