Fotbal intern

Constantin Budescu nu mai vrea să rămână la Astra: „Mai am două luni și gata! Pe ce să ceară bani?”

03.02.2021 | 21:42
Constantin Budescu nu mai vrea sa ramana la Astra Mai am doua luni si gata Pe ce sa ceara bani
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu nu mai vrea să rămână la Astra Giurgiu și a declarat la finalul meciului cu Voluntari că nu găsește întemeiată dorința clubului de a încasa o sumă mare de bani de pe urma unui transfer, contractul său urmând să expire în curând.

Astra Giurgiu s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Voluntari, Budescu regăsindu-se și el pe lista marcatorilor prin golul reușit în minutul 45 al prim ei reprize.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 31 de ani, Constantin Budescu mărturisește că situația financiară a clubului giurgiuvean nu este una bună, jucătorii evoluând fără sa fie plătiți de patronul Ioan Niculae.

Constantin Budescu nu mai vrea să rămână la Astra: “Pe ce să ceară bani?”

Astra Giurgiu vrea să ceară 5 milioane de euro ca să îl lase pe Constantin Budescu să plece în această iarnă, însă jucătorul nu este de acord cu această condiție a clubului: “Eu mă gândesc să joc cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Dacă vine vreo ofertă, cu atât mai bine. Dar nu e nicio grabă. Pe ce să ceară bani? Mai am două luni de zile. Devin liber de contract. Nu are rost să vorbim de milioane”, a declarat Constantin Budescu la finalul partidei cu FC Voluntari.

Giurgiuvenii au reușit prima victorie după un șir slab de rezultate. După meciul cu FC Voluntari, Astra este pe locul 12 în Liga 1, fără șanse de a mai prinde play-off-ul, cu 22 de puncte acumulate în 21 de partide disputate.

ADVERTISEMENT

Budescu despre situația financiară a Astrei: „Așteptăm să plătească ce e de plătit”

Fotbalistul s-a obișnuit cu probleme financiare de la club și este conștient că lucrurile nu se vor rezolva prea curând: “Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, după 3 meciuri cu rezultate mai puțin bune.

Eu sunt OK, după cum se vede. Mă bucur și sper să o țin așa în continuare. Suntem bine și fizic, deși ne antrenăm pe terenuri grele. Probabil ne ajută și meciurile din 3 în 3 zile, nu mai avem timp prea mult de pregătire.

ADVERTISEMENT

Nu am avut nicio discuție cu patronul. Așteptăm să plătească ce e de plătit. Am tot vorbit despre asta, dar vorbim degeaba. Venim și jucăm de plăcere. Dacă mai suntem și plătiți, cu atât mai bine”, a mai adăugat Budescu.

ADVERTISEMENT