Fotbal intern

Constantin Budescu o vrea pe FCSB campioană: „Sper să o țină tot așa. Merită titlul”

03.12.2020 | 11:20
Constantin Budescu o vrea pe FCSB campioana Sper sa o tina tot asa Merita titlul
Constantin Budescu o vrea pe FCSB campioană: „Sper să o țină tot așa. Merită titlul”. SUrsa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Atacantul Constantin Budescu ar putea pleca de la Astra Giurgiu în vară. Fostul fotbalist al FCSB poate semna cu oricine încă din ianuarie, pentru că intră în ultimele șase luni de contract. Budescu ar vrea ca FCSB să ia titlul.

Dorit și de Universitatea Craiova, atacantul crede că roș-albaștrii merită să câștige campionatul. El susține că FCSB este cea mai bună echipă din campionat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vârful Astrei nu exclude revenirea la echipa lui Gigi Becali și a dezvăluit că păstrează legătura cu oameni de la clubul roș-albastru.

Constantin Budescu o vrea pe FCSB campioană: „Merită să câștige acum”

Crescut de Petrolul Ploiești și consacrat în tricoul Astrei Giurgiu, Constantin Budescu a jucat și pentru FCSB preț de 37 de meciuri. Pe parcursul experienței sale în tricoul roș-albastru, „Budi” nu a reușit să cucerească niciun trofeu, dar a înscris 13 goluri și a oferit și 12 pase decisive.

ADVERTISEMENT

El nu ar exclude o revenire în tricoul roș-albastru, mai ales că peste mai puțin de o lună poate semna fără probleme cu orice club. Intră în șase luni de contract, iar orice clauză de reziliere devine nulă. Dorit și de oltenii lui Mihai Rotaru, Budescu nu ar spune nu unei reveniri la FCSB.

„Am mai discutat cu Gigi Becali. Dar în ultima perioadă nu am mai vorbit cu el. Mai vorbesc cu cei de acolo. Am prieteni și țin legătura cu ei. În perioada de transferuri pot discuta cu oricine. Mie îmi place să joc în România”, a dezvăluit Budescu pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul atacant al roș-albaștrilor consideră că Dennis Man și colegii săi merită să fie campioni în acest sezon. El se declară încântat de evoluțiile FCSB-ului și ar fi bucuros dacă fosta sa echipă ar deveni din nou campioană.

„Da, am văzut că cei de la FCSB și-au revenit și sper să o țină tot așa. Merită să câștige campionatul. Nu au mai câștigat de mult timp și pot face acest lucru”, a mai spus Budescu.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă să semneze cu o altă echipă, Budescu are de rezolvat litigiul cu Al-Shabab, clubul din Arabia Saudită căruia FIFA a decis că îi datorează 725.000 de dolari americani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,91 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT